6 дешевих афродизіаків, про які ти не знала: швидше спробуйте

афродизіаки
Афродизіаки, подані на романтичну вечерю, гарантують гарний секс та море приємних відчуттів. Ми не про устриці та авокадо з креветками. Все простіше, доступніше та дешевше.

Головний інгредієнт вечері на День Святого Валентина – кохання, але є зовсім недорогі продукти-афродизіаки, які підігрівають пристрасть, впливають на підвищення потенції та якість сексу. Навіть, якщо ви обидва вже втомилися до кінця зими, або романтика ніколи не була основою ваших стосунків, спробуйте. Прості продукти творять дива, якщо ти їж і знаєш, що це не просто... морквина, а сильний афродизіак. Отже...

Чорний шоколад

Шоколадне фондю чи брауні? А може просто чорний гіркий якось неакуратно розламати... У вас підвищиться рівень серотоніну, а ще в шоколаді є трохи фенілетиламіну (це викликає звикання та ейфорію). Втім, ви напевно здатні викликати такі почуття одне в одному і без чорного шоколаду, просто так все ж таки смачніше... Але, працюйте, працюйте над звиканням і ейфорією: адже це найголовніше у відносинах (щоб одне не вбивало інше).

Черный шоколад

Банан

Річ не в тому, що банан – стандартний фалічний символ. У ньому ще й калію, вітаміну В та бромелайну стільки, що тестостерон просто прокидається миттєво. Тож не відмовляй у такому задоволенні. Відмінно можна вмокати шматочки банана в розтоплений шоколад і годувати один одного. І, до речі, ти бачиш? Таку романтичну вечерю з афродизіаків можна влаштовувати собі хоч щодня. І нехай у ваших стосунках буде лише один тип звикання – до ейфорії.

Морква

Ще з часів Середньовіччя моркву з її каротином і високим рівнем вітаміну А використовували як засіб для потенції, при проблемах з продукуванням сперми, а також як жіночий збудник, оскільки й у панянок морквяний салат або сік підвищують рівень гормону прогестерону. Так що про морквяний сік вранці у Валентинів день не забудь, будь ласка, ну а на вечір, звичайно, якесь гарне вино. Що стосується власне моркви, то якраз чудово можна подати салат замість гарніру до риби.

Морковь

Гарбузове насіння

Звучить не надто романтично? Але ми не пропонуємо сидіти та лузати насіння при свічках. Пару горсток очищеного насіння соняшника можна додати до салату з морквою. Спрацює! Підвищить рівень тестостерону швидко та радикально. Гормони поводяться практично як після віагри.

Мед

По-перше, він має гарний виглядає. І якщо говорити про секс, то мед можна використовувати по-різному... По-друге, місяць після весілля "медовим" теж даремно б не назвали. А всі ці запилення... Загалом солодка історія підкріплюється відомостями від вчених про те, що в меді багато бору, який регулює виробництво естрогену та тестостерону та підвищує енергетичний рівень. Так що зроби соус для салату з меду, лимонного соку та оливкової олії, а ще поставте якусь симпатичну вазу з рідким медом на стіл. Спочатку сир будете вмокати, а потім ще щось придумаєте.

Червоний перець

Це взагалі "дешево та сердито". Перець чилі відомий як стимулятор виробітку ендорфінів, справжній збудник, потужний афродизіак. Серце б'ється швидше, кров пульсує і приливає туди, куди треба. Приправимо наш салат? Вийде ще смачніше, якщо додаси шматочки апельсина.

Красный перец

Фото у тексті: Depositphotos.com

Попередній пост
зрада
Як зберегти стосунки після зради партнера: поради психолога
Наступний пост
сумна пара
5 ознак того, що ці стосунки не для тебе

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.
Lifestyle

В Україні покажуть новий фільм Жиля Леллуша про сучасних Ромео і Джульєтту

Днями один з найпрестижніших кінофестивалів 77th Cannes Film Festival анонсував конкурсну програму.