Як пережити розлучення з коханим: ефективна практика від психолога допоможе повернути радість життя

розлучення
Щоб після розлучення з коханим життя налагодилося, у душі має бути місце для нового почуття. Як очистити внутрішній простір і повернути собі здатність радіти, закохувати, закохуватися та любити?

Відносини чоловіка та жінки продовжуються ще довго після розставання. Фахівці кажуть, що якщо нічого не робити, то ще 7 років після розриву чоловік підживлюється енергією жінки, а вона робить помилки, страждає і не може знайти нове кохання.

Це може відбуватися по-різному: ти раптом станеш розповідати всім, яким він поганим, всіляко обливати його брудом, або одягнеш все чорне та увійдеш в образ жертви в жалобі, або вирішиш мститися, створюючи колекцію зв'язків на одну ніч. Але найголовніше: тобі буде хотітися повернути кохану людину, якій ти вже не потрібна. І навіть розуміння цього "не потрібна" нічого не змінює.

Особливо погано розвивається ситуація, якщо після розриву у пари залишилася дитина. Він "дзеркало" материнського стану: починаються сльози, примхи, хвороби. Стоп! Ти такого не допустиш.

Контрастний душ вранці. Уявляй, як змиваєш весь негатив. Віра в те, що маєш призначення і ти його виконуєш. І повернення собі відчуття "мені добре, я розслаблена, все, що робиться, все на краще".

муж с женой

Головна порада проста: працюй над собою та над своїм ставленням до ситуації. Не витрачай енергію на минуле. Твоє завдання – зробити так, щоб тобі стало добре і спокійно, щоб усередині утворилося місце для нового почуття та нової людини, щоб тобі було так гармонійно із самою собою, що й іншим людям захотілося бути поряд.

Ефективна практика від психотерапевта Світлани Ройз допоможе очиститись від минулих відносин

Стань, розслабся. Уяви у себе над головою позитивний образ сили (світло, сонце чи те, що близько тобі), а навколо себе – всіх людей у твоєму житті, з якими ти пов'язана "ниточками"-відносинами. Роблячи вдих, подумки наповнюйся силою зверху, а на видиху передавай цю силу за "ниточками" людям навколо вас. Роби вправу доти, доки не відчуєш, що канали стосунків очищені та наповнені світлом.

Спробуй! Це не фокус. Управляючи емоціями, ми здатні як змінювати настрій, а й ставлення до світу загалом. Побачиш, тобі стане набагато легше.

Фото у тексті: Depositphotos.com

Попередній пост
20 способів досягти оргазму
20 способів досягти оргазму
Наступний пост
обійми
Якими бувають чоловічі обійми та що вони означають?

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.