Як спонукати чоловіка діяти: 7 працюючих порад

чоловік та жінка
Стаття експерта
За допомогою психології та маленьких хитрощів можна привернути чоловічу увагу до своєї персони та змусити чоловіка бігати за тобою. Розповідаємо, як це зробити.

Іраїда Арсені
Психолог та експерт у побудові сімейних стосунків із успішним чоловіком. Авторські методики.

Кожна жінка має мудрість і може підштовхнути чоловіка, що сподобався, до дій. Він сам почне виявляти інтерес, якщо ви підете цим рекомендаціям.

Техніка «Малювання картинки»

Наведу приклад: «Уяви, що ми знаходимося неподалік морського берега, снідаємо на відкритій терасі з білими скатертинами та насолоджуємося теплим бризом. У нас на столі фрукти, тости та свіжозварена ароматна кава. Ми дивимося на чудові пейзажі». Чим цікавішим і емоційнішим буде картинка, тим краще. Чоловік обов'язково захоче відтворити її насправді.

Залишайтеся загадкою

Не розкривайте себе повністю – у вас має залишатися таке, що підтримає інтерес чоловіка до вас. Вражайте його, нехай він постійно відкриває у вас нові грані. Наприклад, зупиняйте розповідь на найцікавішому місці та раптово згадуйте, що вам потрібно зробити терміновий дзвінок. А потім йдіть, пославшись на справи, але обіцяйте все розповісти наступного разу.

влюбленная пара в постели

Дякуйте

Безумовно, чоловік зобов'язаний запрошувати вас на побачення, оплачувати рахунок у ресторані та доглядати, але не приймайте це належним чином. Щиро дякуйте йому за все, що він робить. Подяки багато не буває.

Тримайте баланс у своїх діях

Перша не знайомлюся, сама ніколи не дзвоню, зацікавленість не покажу, неприступність - моє друге ім'я ... Велика кількість жінок забороняють собі будь-яку ініціативу у стосунках. Коли чоловік не відчуває віддачу, він може втратити інтерес і перейти на інший об'єкт.

Є й інший перекіс – коли жінка діє агресивно та бере чоловіка «в обіг». Такою поведінкою вона притягує слабких духом чоловіків.

Щоб усе було в нормі, дотримуйтесь золотого правила – не більше 20% активності з боку жінки на старті стосунків. Потім варто передати ініціативу до чоловічих рук.

влюбленная пара в постели

Крок вперед – два назад

Щоразу після того, як ви виявили ініціативу, поверніть її чоловікові. За будь-якою вашою активністю повинен слідувати його перебіг. Кожен чоловік у душі мисливець, тому він із задоволенням включиться до цієї гри.

Використовуйте мову тіла

Жіночність проявляється у словах, а й у тому, як жінка себе підносить. Хода, міміка, жести – все це впливає її сприйняття чоловіками. Мова тіла часом інформативніша, ніж звичайна мова. Тому рухайтеся плавно і якомога м'якше.

Говоріть про бажання

Для цього рекомендую застосовувати спонукаючі фрази. Вони тонко спрямовують до того, що хотілося б отримати від чоловіка. Такі фрази говорять, ніби між іншим. Наприклад, «Як чудово було б потрапити на вихідні до театру». Ви не пропонуєте сходити до театру, не просите купити квитки, але даєте напрямок дій, не вказуючи та не примушуючи.

Я бажаю вам мудрості! Будьте м'якими та винахідливими, щоб направляти обранця у потрібне русло. Він обов'язково поведе вас за собою. Щастя та любові вам!

Попередній пост
відносини пари
7 дивних речей, які заводять чоловіків
Наступний пост
благодійність
«Це ж благодійність!»: 3 помилки, які можуть знищити ваш соціальний проєкт

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.