Я втрачаю голову або як не розчинитись у чоловікові

відносини
Стаття експерта
Які впевнені в собі жінки на етапі залицянь! Чоловік тільки домагається прихильності, тому його обраниця почувається королевою. А потім жінка закохується.

Іраїда Арсені
Психолог та експерт у побудові сімейних стосунків із успішним чоловіком. Авторські методики.

Коли це відбувається, багато хто зауважує, що інтерес чоловіка ослаб. Річ у тому, що він завжди буде захоплений тією, самооцінка якої залишається на висоті незалежно від обставин. Такі жінки виділяються з юрби тих, з ким він мав справу раніше.

Що ж робити, щоб не розчинитись у чоловікові?

Для початку запам'ятайте, що метелики у животі – це не показник доленосної зустрічі свого нареченого. Якраз навпаки. Так ваше тіло попереджає про небезпеку. Швидше за все, ці стосунки закінчаться розчаруванням.

Не варто кидатися у вир з головою доти, доки чоловік якимось чином не виявить своїх почуттів. Вищий прояв кохання – пропозиція руки та серця. В ідеалі не втрачати самовладання та опору до цього моменту.

Жінка має розуміти, чи хоче вона побудувати міцні довгострокові стосунки із цим чоловіком. Давайте розберемося, що за цим стоїть.

Читайте також

Для кожного чоловіка створення сім'ї – це велика відповідальність. Він пропонує руку і серце лише у тому випадку, коли впевнений, що готовий вкладати час, фінанси, сили у відносини із цією жінкою. Багато чоловіків навмисно уникають цього, і навіть більше – сподіваються на авось, раптом «пронесе». Чим раніше жінка починає навантажувати обранця подібними речами, тим сильніше його бажання піти.

парень и девушка

Що робити жінці?

Забудьте про господарські справи. Просіть його допомоги лише у питаннях, пов'язаних з вами особисто та вашою діяльністю. Наприклад, можна попросити чоловіка поїхати забрати папери або відвезти вас на зустріч із подругою. Подумайте, чим він може бути вам корисний.

Намагайтеся втягнути його в зону своїх інтересів. Це буде кращим рішенням, ніж відточені зустрічі у ресторанах та побачення, де ви обоє на висоті. Побудуйте вашу взаємодію таким чином, що «вдень мені потрібна буде твоя допомога, а ввечері я із задоволенням зустрінуся з тобою в ресторані». Ваше завдання на цьому етапі стосунків полягає не в тому, щоб віддавати щось партнеру, а навпаки – брати максимум.

На стадії закоханості чоловік хоче проводити з вами дуже багато часу. Як правило, це всі вихідні, свята, вечори та відпустка. У цей прекрасний період жінка відчуває його повсюдно. Не поспішайте погоджуватись на все, що він пропонує. Ідеально, якщо в якийсь момент ви скажете, що, звичайно, були б раді провести з ним вихідні на морському узбережжі, але, на жаль, ви пов'язані з обставинами – вам потрібно заробляти гроші та будувати кар'єру.

Читайте також

Це ще й чудовий індикатор його справжніх намірів. Якщо він налаштований серйозно, то поставиться з розумінням, а можливо, навіть запропонує свою допомогу. Якщо йому потрібна секс-іграшка на якийсь час, то ви відразу зрозумієте, що йому все одно з ким їхати відпочивати, і він не готовий вникати у ваші інтереси та брати участь у вашому житті.

парень и девушка на отдыхе

Будьте певні – після того, як він стане вашим чоловіком, ви ще неодноразово відпочинете разом. Але зараз, на початковій стадії, важливо закласти в ньому звичку брати до уваги ваші обставини і намагатися догодити.

Ви можете заперечити мені, що це пов'язано з емоціями, з якими ви неспроможні упоратися. Для початку перестаньте багато говорити про нього оточуючим. Коли ви це робите, ви збільшуєте його значущість у власних очах, а свою самооцінку навпаки принижуєте. Щоб цього не сталося, не думайте і не говоріть про нього постійно, а тим більше не уявляйте спільного майбутнього. Навпаки, частіше повторюйте собі, що нічого серйозного ви не очікуєте.

Я бажаю вам зуміти тримати розум холодним і не закохуватися раніше.

Фото у тексті: Depositphotos.com

Попередній пост
відносини
Що робити, коли нема про що розмовляти з партнером: порада психолога
Наступний пост
Як позбутися відчуття провини
Як позбутися токсичного почуття провини та краще розібратися в собі та своїх емоціях

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.