Чому не вдається знайти чоловіка в Інтернеті?

знайти чоловіка
Стаття експерта
Сучасна жінка не часто відвідує місця, де може познайомитись із гідним чоловіком. Рідкісні виходи у світ – це найчастіше зустрічі з подругами.

Іраїда Арсені
Психолог та експерт у побудові сімейних стосунків із успішним чоловіком. Авторські методики.

Повірте, у чоловіків та сама проблема. І тим, і іншим залишається одне – сайт знайомств. Ймовірно, у вас уже була спроба знайти щастя на одному з таких ресурсів. Я майже впевнена, що після реєстрації вас атакували дивні хлопці: фрики, підлітки, одруження та інші невідповідні акаунти. Можливо, що ви зневірилися знайти когось гідного або вирішили, що у вас занадто високі запити.

Це не так. Просто тут важлива швидкість. Адекватні чоловіки довго не затримуються на таких сайтах. Вони швидко знаходять відповідну жінку і переходять у реальні стосунки. Тривале віртуальне спілкування їм просто не цікаве. Звідси робимо висновок, що вам потрібен той, хто зареєструвався нещодавно.

Правильно оформлена анкета

Найпоширеніша помилка жінок – некоректно оформлена анкета. Чи привабливий ваш обліковий запис для бажаних кандидатів? Подивіться на анкету очима чоловіка. Там має бути цікавий текст та красиві фотографії, де ви з макіяжем, на гарному фоні та у чудовому настрої. Який ви показуєте себе в описі? Наприклад, не варто звертатися до тих, хто вам не підходить. Посилання на кшталт «збоченці та турки повз» видає злу мегеру, яку принц просто не захоче бачити поруч із собою.

Я думаю, що вам не захочеться витрачати час на невідповідних чоловіків, а значить, економте час і не витрачайте його на віртуальних знайомих, які точно не підходять під критерії «героя вашого роману». Спілкуйтесь лише з потенційними чоловіками. Я серйозно, без винятків.

Якщо ви реагуватимете на весь потік вхідних повідомлень, ви втратите величезну кількість енергії. Є ризик, що коли вам напише «той самий», ви вже будете не в ресурсному стані.

Для економії свого часу якнайретельніше налаштуйте фільтр анкет. Ви можете вказати бажаний вік кандидата, його інтереси та місцеперебування. Кохання на відстані – міф. Вам потрібен той, хто мешкає поблизу.

знакомство в интернете

Не соромтеся ставити чоловікам питання

Прямо запитуйте про його сімейне становище. Всі, хто одружений, або знаходиться в процесі розлучення, що затягнувся, - повз. Визначте для себе та інші важливі параметри. Якщо чоловік під них не підходить, не витрачайте час.

Вільно говоріть про цілі знайомства

Це не той випадок, коли треба напустити загадковість. Прямо скажіть, що хочете серйозних стосунків і чого чекаєте від свого чоловіка.

Сміливо демонструйте свої найкращі якості

Ретельно продумайте самопрезентацію. Чоловік має зрозуміти, що з вами йому буде комфортно, цікаво та спокійно. Подумайте, у чому користь від спілкування з вами. Говоріть про свої особливості чесно, легко та з гумором.

знакомство в интернете

Ретельно підбирайте фотографії

Фотографії повинні відповідати реальному зовнішньому вигляду та вашому характеру. Будьте в міру природними, але обов'язково з макіяжем і в хорошому настрої. Фото – це також частина самопрезентації.

Якщо ви розумієте, що чоловік підходить вам за всіма параметрами, не витрачайте час на тривале листування. Зустрічайтеся та приймайте рішення на шляху вам чи ні. Можливо, чоловік сам не поспішає призначити вам побачення. У такому разі не наполягайте. Звертайте увагу на наступного кандидата.

Фото в тексті: Стокові зображення від Depositphotos

Попередній пост
книг
Як навчитися бути спокійним у тривожному світі
Наступний пост
економити дівчині
На чому не можна заощаджувати кожній дівчині та жінці?

Новини партнерів

Fresh

Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.
Шоубіз

Олександр «Терен» – можливий новий герой шоу «Холостяк»?

Український захисник зізнався, що чекає запрошення на популярну романтичну ТБ-програму.
Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.