5 ознак того, що ці стосунки не для тебе

сумна пара
Створити ідеальні відносини ой як непросто. Але зрозуміти, чи ідеальні це відносини, чи ні, ще складніше через природну тенденцію вводити саму себе в оману. Однак, є кілька ознак, які допоможуть визначити, чи варто гра свічок.

«У нас складний період», «так, я думаю, що ми любимо один одного» і «він виправиться». Якщо тобі доводиться повторювати собі подібні фрази, то щось справді пішло не так. І як би важко було подивитися правді в очі, давай спробуємо визначити, що саме.

Ти вмовляєш себе залишитися

Якщо ти розумієш, що ваші стосунки тримаються на твоєму терпінні (гідному захоплення), то рятуйся, хто може. Адже скоро терпіння переросте в безперервне роздратування, яке стрімко руйнуватиме і без того розхитану взаємоповагу. Не вмовляй себе. Розумієш, що треба йти – йди.

отношения пары

Тебе не задовольняє ваше сексуальне життя

На жаль, цей пункт часто відкидається як неважливий. І дуже дарма, тому що сексуальний потяг у парі є одним із найяскравіших об'єктивних показників здорових стосунків. Як і в пункті з хімією (читай нижче), ви або підходите один одному, або ні, інших варіантів не передбачається.

У вас не відбувається хімії

Існує такий вид кохання, який називають «розумним» – коли ти переконуєш себе міцними доказами, що ти з доброю людиною. Але природу не обдуриш, і якщо між вами «не спалахнула» та сама іскра, то краще не гаяти часу, хоч би якою непоганою людиною здавався твій обранець. Дружити - добре, але якщо намагатися перевести це на більше, то бажаних «метеликів у животі» можна так і не дочекатися.

отношения пары

Ти часто кажеш собі, що він виправиться

На цьому моменті потрібно ставити крапку. Він НЕ виправиться. Тому що, якби він цього хотів, він уже почав би прикладати для цього зусилля. Не марнуй час на ілюзії, і не псуй собі нерви – життя надто коротке, щоб чекати біля моря погоди.

Ти не подобаєшся сама собі

Однією з ознак ідеальних відносин є, перш за все, позитивні зміни у собі самій. Ви повинні підживлювати один одного енергією, інтересами та свіжістю, але якщо ти розумієш, що ці відносини перетворюють тебе на похмуру, ревниву чи замкнуту, значить, вони не тільки не виконують свою функцію, але зовсім навпаки – заганяють тебе у глибоку та темну яму. З якої потрібно негайно вибиратись.

Попередній пост
афродизіаки
6 дешевих афродизіаків, про які ти не знала: швидше спробуйте
Наступний пост
схуднення
5 безвідмовних способів мотивувати себе на схуднення

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Групи підтримки – що це таке і чому вони корисні? Розповідає психологиня

Влучне сказане добре слово, обійми, повідомлення «Я в тебе вірю», та навіть посмішка незнайомця чи незнайомиці впливають на наш емоційний стан.
Весілля

Фаянсове весілля: як відсвяткувати 9 років від дня весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.