10 жіночих вчинків, які означають для чоловіка більше, ніж освідчення в коханні

пара радісна
Чоловіки та жінки настільки різні, що іноді навіть дивно, як ми уживаємось разом. Чоловіки люблять насамперед вухами, а жінки – очима: усвідомлення цього факту допомагає зрозуміти, як поводитися зі своєю другою половиною.

Слова «Я тебе кохаю» мають чудодійний ефект. Велике задоволення чути їх – та й казати іншим не менше. За всієї їхньої неймовірної сили ми іноді забуваємо про те, що їх треба підкріплювати справою. А у випадку з чоловіками можна навіть замінювати їхньою справою (пам'ятаємо? – вони люблять очима).

Але в жодному разі не виключати зі звернення зовсім. Тому що часом чоловіки – на жаль – бувають надто незрозумілими.

Але якими ж вчинками підкріплювати своє кохання? О, тут багато варіантів. І ми розповімо про найзрозуміліші, а тому й найпоширеніші – з них. І більше слів може сказати твоя увага до коханого, яке вкладається у наступні пункти.

Дякуй йому за дрібницями

Зокрема, це необхідно для стимулювання робити дрібну домашню роботу. Вкрутив лампочку? - «Який же ти молодець, я без тебе не впоралася б!». Винесло сміття? - «Дякую коханий! Це справжній чоловічий вчинок!». Сходив на ринок за продуктами? - «Ти мій герой! Я ніколи не дотягла б ці пакети одна».

За добрі справи треба дякувати – а як же інакше? (Кажуть, існують чоловіки, які роблять такі речі з доброї волі та без нагадування – але де вони водяться?).

влюбленная пара

Обіймай і цілуй його (можна навіть у маківку)

Психологи запевняють, що обійми просто необхідні для людини, щоб почуватися добре. Вони впливають і на фізичний і психологічний стан. Обійми – це знак, що людина тобі небайдужа, що в її обіймах ти почуваєшся в безпеці. Кожен чоловік має рефлекс захисника – і він буде вдячний, що ти вважаєш його таким. (Вирахувано, що найсильніший ефект справляють обійми, які тривають щонайменше 7 секунд).

Займайся з ним сексом

І не тільки звичайним, який з прелюдіями та підготовкою. Секс може бути та коротким – поміж справою. Таким, для якого не потрібне спеціальне місце або час. Під час сексу у жінок виробляється гормон задоволення окситоцин, у чоловіків – дофамін. Обидва вони необхідні для гарного самопочуття та відмінного настрою.

Готуй його улюблені страви

«Шлях до серця чоловіка лежить через шлунок» - це незаперечна істина. Готуй його улюблені страви, за тим рецептом, який подобається йому найбільше. Така увага буде оцінена. А якщо кохає все, що ти готуєш? Спеки пиріг: солодкі аромати приводять чоловіка в сприятливе розташування краще, ніж будь-що інше (і не забудь про ефект кориці!).

влюбленная пара

Одягай наряди, які йому подобаються

Кожна жінка має сукні, які подобаються їхнім партнерам найбільше. Одягай їх частіше. В його очах це буде свідченням того, що ти хочеш виглядати гарною для нього. І не забувай, що люблять вони таки очима!

Тримай себе у добрій формі

Як і у випадку з сукнею, це покаже йому, що ти хочеш бути найбажанішою в його очах. І твої заняття спортом, дієти – всі ці подвиги – лише заради нього!

Роби йому компліменти

Чоловіки часто страждають від заниженої самооцінки, і якщо не говорити їм приємне - який він молодець, який герой, яке у нього добре серце чи якийсь чудовий здобувач, - чоловік може засумувати. Роби йому такі компліменти іноді – це буде аналогом слів «Я тебе люблю».

Дай йому особистий простір та час

У кожного чоловіка є хобі та улюблені заняття, участь у яких тебе не передбачено. Ну, знаєш – перегляд футболу з друзями, виїзд на рибалку тощо. Психологи вказують на те, що найміцніші шлюби бувають у тих пар, в яких жінки не лише дозволяють своїм другим половинам займатися улюбленою справою, а й заохочують до цього.

влюбленная пара

Тільки робити це потрібно обережно. Бо якщо частувати із пропозицією «Милий, а чому б тобі сьогодні не з'їздити на рибалку?» можуть розбудити підозри в тому, що ти просто хочеш позбутися його. А ідеальний варіант - розділяти його хобі. (І, до речі, ідеальний чоловік це теж розуміє).

Запитуй його поради

Консультуючись із ним з того чи іншого приводу, ти даси зрозуміти, що тебе цікавить його думка – а це значно підвищує самооцінку чоловіка. А у результаті зміцнює стосунки. Але й у цьому випадку перегинати ціпок не потрібно: кому цікаво з жінкою, яка не може ступити без тебе ні кроку?

Стань для нього віддушиною

Хоча «плакатися у жилетку» - непорушна прерогатива чоловіків, чоловікам теж часом треба виговоритись. Не відмовляй йому в цьому і вже тим більше не називай скиглієм (якщо він насправді не скиглій). Пам'ятай – спільні секрети зближують людей. Про людину, якій можна розкрити душу, - іншими словами, хорошому другові, - мріють усі. Стань такою для свого чоловіка. Іноді для цього достатньо поцікавитись, як у нього справи.

Попередній пост
цукерково-букетний
Психологи назвали 10 надійних способів повернути цукерково-букетний період відносин
Наступний пост
стрес
Чому підтримка крутіша, ніж найдорожчі антидепресанти?

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Я не потерплю наклепу»: Аліна Доротюк розповіла про зіркові інтерв’ю та хейт

Між раундами шоу «єПитання» журналістка Аліна Доротюк також розповіла, в якому випадку вступає в дискусію з коментаторами.