Психологи назвали 10 надійних способів повернути цукерково-букетний період відносин

цукерково-букетний
Навіть у найміцніших шлюбах романтика часом згасає. Є спосіб відчути себе знову вперше закоханими, для цього потрібно використати лише кілька хитрощів.

Психологи вважають, що наші емоції нерозривно пов'язані з поведінкою. Певна поведінка може розбудити, або навіть заново відтворити багато почуттів, у тому числі кохання та ейфоричну закоханість. Щоб відчути себе на першому побаченні з коханою людиною, спробуй ось що.

Частіше говори «Дякую» та «Завдяки тобі»

Банальні слова, які ми завжди маємо на увазі, але рідко говоримо. Психологи кажуть, що висловлена подякою надихає партнера робити для нас ще більше, а це не кохання?

Гуляйте, тримаючись за руки

Наївна дрібниця, але тактильний контакт сприяє найсильнішому виробленню ендорфінів, гормонів щастя - як і під час закоханості. Ми з дитинства брали кохану маму за руку, а тому цей жест діє як лимон на собаку Павлова: береш за руку — наповнюєшся любов'ю.

Сплануйте коротку подорож без дітей

Так, це не завжди складно і можливо, але постарайся викроїти час тільки для вас двох хоча б на вихідні. Згадайте про безтурботну молодість, не бійтеся, що діти почують незрозумілі звуки, насолоджуйтесь один одним, повертайтеся щасливими та закоханими.

Мрійте разом

Як тільки ти його зустріла, мріяла про білу сукню, новий підпис і спільних дітей. Тепер все це є і мріяти більше нема про що? Саме мрії зберігають почуття кохання в ейфоричній фазі. Погортайте каталоги з будиночками біля моря, куди ви вирушили в старості няньчити онуків? Мрійте про кожну секунду майбутнього разом і дозволяйте собі надмірності — мрії обмежуються лише твоєю фантазією та мають властивість збуватися!

парен и девушка в кровати

Влаштуй вечірнє побачення

Кіно, ресторан, галасливий бар, або театр: те, що ви обоє любите і куди давно не ходили, бо діти, рутина та колись. У вечірньому світлі, як стверджують психологи, ми бачимо більше переваг людини та здатні прикрасити її якості.

Фліртуй по sms-кам

Як тоді, під час пар, коли пискляві мотиви твого допотопного телефону сповіщали про нове вхідне та відривати від пар. Є думка, що така гра дозволить відродити почуття та емоції першої закоханості. Та і який чоловік встоїть перед фліртом?

Виявляйте увагу та турботу один про одного на людях

Вчені стверджують: позитивне підкріплення дозволяє емоціям швидше заволодіти нами. Коли оточуючі бачать вашу турботу і починають говорити про неї, вона сприймається як щось необхідне, турботи стає в рази більше.

Займіться чимось разом

Що ще так згуртовує, як спільне хобі? Що завгодно: від стрибків із парашутом до танців. Взимку чудово покататися разом на лижах, а влітку взяти напрокат пару велосипедів і намотуватиме кола у найближчому лісі. А може, ви обидва давно хотіли бігати вранці?

парень и девушка на природе

Не використовуй телефон і не косись у телевізор під час розмови зі своєю половинкою

Психологи одностайні: гаджети вбивають почуття. За вечерею відкладіть телефони та вимкніть телевізор. Це якраз недовгий час, коли можна поговорити один з одним, обговорити веселі моменти за день і підтримати в проблемах. Здавалося б, дрібниці, але саме з них складається кохання.

Зіграйте у настільну гру

Настільні ігри спеціально побудовані таким чином, щоб, особливо не докладаючи зусиль, гравці відчували азарт, задоволення та радість. З ким же ще, як не з коханою людиною відчувати усі ці емоції? Добре, що настільних ігор багато: виберіть з десяток і чергуйте щовечора. Долучи всю родину. Буде весело!

З цими порадами погані почуття точно спалахнуть із новою силою!

Попередній пост
батьки
Чому не варто ставити батькам друзями для дітей?
Наступний пост
пара радісна
10 жіночих вчинків, які означають для чоловіка більше, ніж освідчення в коханні

Новини партнерів

Fresh

Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.