5 безвідмовних способів мотивувати себе на схуднення

схуднення
Схема схуднення проста і зрозуміла: менше їсти, більше рухатися. Але іноді не вистачає зовсім малого: мотивації. Ми розповімо, де її взяти та як не втратити.

Ці способи мотивують тебе отримати фігуру мрії за лічені терміни.

Реалістичні цілі

Можливо, будь-яка мотивація губиться перед величезними цілями, які ти ставиш. Не загадуй на рік наперед, загадуй на тиждень. Це буде не більше 1 кілограма, але саме маленькими кроками найлегше досягти великої мети.

Подруги по схудненню

Разом все робиться швидше та легше. Заведи напарницю зі схуднення: разом ходіть до зали, обговорюйте графік тренувань та програми, тренер на двох також коштуватиме дешевше. А ще зручно обмінюватися один з одним дієтичними рецептами.

Подруги по похудению

Запланована фотосесія

Залежно від того, скільки тобі потрібно скинути кілограмів, постав собі крайній термін і замов на цю дату фотосесію в купальнику (або навіть ню). Дорогу, у хорошого фотографа, не шкодуй грошей, адже це внесок у твою зовнішність.

Тоді кожне тренування радісно манитиме обіцянкою карколомних фото, а кожен пропуск тренування лякати жирними складками на фотосесії та даремно витраченими грошима.

Суперечка на гроші

Ще один фінансовий варіант спонукати себе. Можеш просто посперечатися з кимось, що схуднеш на потрібну кількість кілограмів до певного терміну. Прибуток і страх втрати грошей принесе додаткову мотивацію.

Або можна просто віддавати щотижня якусь суму грошей близькій людині, яка поверне тобі її у встановлений день, тільки якщо ваги покажуть необхідну цифру.

похудение

Схуднення на загальний огляд

Якщо ти ведеш блог, або активна в соціальних мережах, оголоси своїм читачам, що худнеш. Звітуй про тренування, фотографуй їжу і чесно (тільки чесно) повідомляй про зриви. Це спосіб для тих, хто не боїться виставляти особисте життя на огляд, але він добре працює.

Попередній пост
сумна пара
5 ознак того, що ці стосунки не для тебе
Наступний пост
фото на документи
Як фотографуватись на документи, щоб потім було не соромно їх показувати

Новини партнерів

Fresh

Lifestyle

Привітання з Днем вишиванки у віршах та прозі

Привітання з Днем вишиванки для ваших друзів та близьких.
Фітнес та здоров'я

Чорна королева: що потрібно знати про меланому

Про меланому та причини її виникнення, про профілактику цього підступного захворювання, про те, як важливо вчасно поставити діагноз, про правила життя, які допоможуть берегти вашу шкіру.
Шоубіз

«МастерШеф 13»: чим учасники здивували суддів та хто залишив шоу в 11 випуску

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам довелося вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.