Як фотографуватись на документи, щоб потім було не соромно їх показувати

фото на документи
Ці хитрощі легко запам'ятати. І за допомогою них на фото для будь-яких документів ти будеш мати гарний вигляд.

Фотографії на документах багатьом соромно показувати – іноді це просто ніби не ти та деградація особи на обличчя. Ось як потрібно фотографуватись на документи, щоб собі подобатися завжди.

Особлива посмішка

Не потрібно демонструвати всі свої зуби у широкій посмішці. У більшості країн такі фото на документи не підходять. Але і з похмурим виразом обличчя теж не варто сидіти. Жодних похмурих брів!

Трохи підніми куточки губ у легкій усмішці. Цього цілком достатньо, щоб повчитися дуже мило.

Зачіска

Акуратне укладання має відкривати лоб і очі. Також для багатьох документів важливо, щоб були відкриті вуха. Якось я фотографувалася для візи до Америки та довелося п'ять разів переробляти, бо не було видно вух.

Так само уникай начосів та високих вечірніх зачісок. І ніякого аж надто коротко стриженого волосся. У кадрі це може виглядати болісно. А лисина так взагалі блищить.

Одяг

Все найкрасивіше надягати на себе, щоб сфотографуватися на документи точно не варто. Ось я для фото на паспорт вплела у волосся намистини. Насправді дуже красиво, а на фотографії тепер виглядає якось дивно.

Жодних великих прикрас на шиї та у вухах. Це виглядає безглуздо. Пишні коміри на сукні дають додатковий об'єм обличчю. А в кофті з капюшоном ти можеш виглядати, наче у тебе горб.

Одяг повинен бути простим, однотонним, елегантним і ніяких голих плечей, декольте.

Як фарбуватися

У макіяжі не повинно бути ніяких хайлайтерів, вуалей та тіней із шиммером. Помада та рум'яна без перламутрового блиску. Оскільки всі засоби для макіяжу, які створюють ефект мерехтіння, можуть на фотографії для документів дуже старіти.

Та й зайві відблиски на обличчі тобі ні до чого. Тому тон для обличчя лише матовий. Брови та вії добре профарбовані, тому що фотокамера ці частини обличчя робить бляклими. Губна помада теж матова, за кольором близька до природного відтінку губ. Тобто ніяких нюдових та дуже пігментованих кольорів.

Що робити з підборіддям та головою

Перестань задирати підборіддя! Багато хто так робить, коли хоче випрямити плечі. І в результаті підборіддя підіймається догори.

Це додає обличчю зайві кілограми, а підборіддя візуально виглядає масивним, навіть якщо від природи у тебе він витончений. Просто не закидай голову і при цьому плечі трохи опусти.

Попередній пост
схуднення
5 безвідмовних способів мотивувати себе на схуднення
Наступний пост
Сильні жінки
7 якостей, які відрізняють сильних жінок від слабких

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.