На чому не можна заощаджувати кожній дівчині та жінці?

економити дівчині
Стаття експерта
Дівчата дуже вразливі, нам дуже легко продати те, що нам зовсім не потрібно.

Інна Мірошниченко
Ведуча ранкового шоу «Ранковий.LIVE» на телеканалі LIVE, блогер, мама 2 дітей.

Тому що суто інтуїтивно нам здається, що абсолютно все – це речі гострої потреби. Ось ті сушені ягоди точно зроблять мене молодше років на 5, без цих штанів мені взагалі нічого носити, а шампунь, який обіцяє зробити об'єм там, де його не було ніколи, має розділити моє життя на до і після.

В результаті, через якийсь час, ми починаємо дуже скептично дивитися на будь-які пропозиції. Ідемо подумати та частіше «проти» перемагає «за». Тому що ми боїмося бути обдуреними та знову витратити гроші на дрібничку.

Гінеколог, ендокринолог та інші жіночі лікарі

Не буду перераховувати, як багато процесів в організмі залежить від гормонів. Ви можете передчасно старіти, швидко втомлюватися, втрачати волосся, фігуру та смак до життя в цілому, якщо у вас порушився гормональний стан.

Важливо час від часу здавати аналізи та контролювати свій стан. Регулювати його харчуванням, способом життя. Можливо, ви просто багато нервуєте і давно не відпочивали. Можливо, дотримуєтеся неправильного харчування. Важливо індивідуально підходити читання результатів обстежень.

Я навіть не говорю про хвороби, які можна запобігти, своєчасно їх виявивши та подарувати собі довгі роки щасливого життя.

Чим довше ви будете абсолютно здоровою, чим довше всі процеси у вашому тілі будуть працювати, як годинник, тим якіснішим буде ваше життя. Це буквально ваш обов'язок перед самою собою та вашими дітьми.

инна мирошниченко

Косметолог

Не всім пощастило від природи мати бездоганну шкіру. І навіть ті, хто ніколи не знав про сухість, висипи та так далі з віком помічають, що обличчя змінює колір, гладкість та вигляд у цілому. Здорове обличчя – це найкращий макіяж.

Навіть якщо ви не користуєтесь косметикою, наша шкіра забивається. Ми не живемо в абсолютно чистій атмосфері, тому не дивно, що на обличчі лишається все те, що літає в повітрі. А ще організм виводить все те, що випадково і не за призначенням потрапило до тіла, зокрема через шкіру.

Тому не полінуйтеся раз на 1-2 місяці сходити до косметолога на чищення і вибір догляду. Іноді догляд вимагає коригування. На це впливає погода, умови життя, повітря в офісі та навіть гормони. Тому одного разу підібраний бездоганний крем зовсім не гарантія того, що ви з ним будете на одній хвилі все життя.

Базовий гардероб

Це джинси, спідниці-олівці та штани класичного крою, гольфи, білі футболки, піджаки та пальта. Те, що не піддається впливу моди та дозволяє створювати різні образи, доповнюючи їх яскравими елементами та аксесуарами.

Базові речі, як правило, коштують не дорого. І всі стилісти в один голос радять не купувати надто дорогі речі з бази, тому що при частому носінні однаково швидко зношується біла футболка як із ZARA, так і з CHANEL.

Але ці речі не повинні бути надто дешевими та низької якості. Це те, що безпосередньо контактує зі шкірою. Вам має бути приємно від дотику натуральних тканин. І зовсім не норма страждати від задушливої синтетики.

Оскільки саме речі базового гардероба носяться найчастіше, потрібно приділити час і вибрати ті, що відповідають усім параметрам якості.

Гольф, який втратив колір, покрився ковтунцями або розтягнувся після першого прання, ніяк не додасть шику вашому образу, навіть якщо зверху на вас піджак всесвітньо відомого дорогого бренду.

инна мирошниченко

Манікюр

Жести рук іноді говорять більше, ніж мова. При знайомстві ми тиснемо руки. Ми подаємо руку чоловікові, виходячи із транспорту.

Дуже важливо, щоб руки мали доглянутий вигляд. Ви самі вирішуєте, робить вам манікюр майстер чи ви самі, покриваєте гель-лаком чи ні, довгі нігті чи короткі. Але головне, щоб ваші нігті завжди навіть при найближчому розгляді були чисті, а кутикула не суха.

Купуйте масло для кутикули, носіть в сумочці крем для нігтів. Але не жирний і маслянистий (як правило, пишуть «живильний»), а звичайний зволожувальний. Наносьте засіб догляду як мінімум вранці та перед сном, а краще за потребою протягом дня.

Недоглянуті руки здатні додати вам років 10 до віку. І навпаки відібрати.

До речі, зараз є ряд косметологічних процедур для шкіри рук – парафінотерапія, живильний масаж, і навіть ін'єкції з гіалуроновою кислотою та вітамінами для кольору та щільності шкіри.

Мені, звичайно, хотілося б сказати, що нам, дівчаткам, загалом не можна економити на собі. Адже ми гідні найкращого! Але життя все ж таки змушує розставляти пріоритети та час від часу відсувати свої інтереси назад. Це також абсолютна норма.

Але є речі, які нам потрібні для якості життя. Краще не випити кави з подружкою або купити нові чоботи, але зробити все планові УЗД і переконатися, що ти здорова.

Попередній пост
знайти чоловіка
Чому не вдається знайти чоловіка в Інтернеті?
Наступний пост
подруги
16 ознак токсичної подруги, від дружби з якою тільки шкода

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.
Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.