Як діє закон тяжіння людей та подій у нашому житті?

закон тяжіння
Стаття експерта
Чи працює закон тяжіння? Спойлер: так, на 100%

Іраїда Арсені
Психолог та експерт у побудові сімейних стосунків із успішним чоловіком. Авторські методики.

Знаєте, чому швейцарський годинник цінує у всьому світі? Вони працюють з математичною точністю 24/7. Ось і із законом тяжіння аналогічно. Але я з добрими новинами – ви можете за його допомогою керувати життям.

Ми самі притягуємо людей, ситуації та речі. І лише вам вирішувати, що чи хто це буде на вашому шляху. Ви здивуєтеся, як покращиться стан і яке диво буде творитися навколо, як тільки ви освоїте цю науку.

Закон тяжіння

Щоб зрозуміти, як працює закон тяжіння, звернемося до квантової фізики. Ми та все, що нас оточує, складається з атомів. Вони знаходяться на різних частотах, що вібрують. Умовно кажучи, різниця між мною та деревом лише в тому, що ми вібруємо на різних частотах. Відповідно до закону тяжіння подібне притягує подібне.

Саме тому хвороба виникає там, де їй дозволяють. Невдалі стосунки трапляються у тих, хто дозволяє їм прийти у своє життя. Так само все відбувається з позитивними подіями.

Чому ми притягнули те, що є в житті зараз, а не щось інше? Вся справа у закладеній програмі. У підсвідомості вже є готовий сценарій життя, сформований з урахуванням пережитого досвіду. Інакше кажучи, якщо ви переконані, що має бути стабільна робота з фіксованою зарплатою, ви й шукатимете для себе такий формат заробітку.

Думки, емоції та дії

Якщо ви захочете чогось більшого чи кращого, допоможе прийде закон тяжіння. У мене вдалося змінити життя, і у вас вийде. Незалежно від того, що ви маєте зараз, почніть думати по-іншому. Закон тяжіння набуває чинності через думки, емоції та дії.

девушка сидит на пуфике

Тільки ви – господиня свого життя

Емоції та думки належать вам, і ви можете ними керувати. Їх не можна купити чи взяти напрокат - вони завжди з вами, це частина вас. Це означає, що будь-якої миті ви можете притягнути те, що бажаєте.

Ми притягуємо те, що думаємо і підключаємо емоції. Що віддаємо, те й одержуємо назад. Як зазвичай відбувається практично? Коли ми перебуваємо в неприємній ситуації, ми продовжуємо думати про неї в негативному ключі, відчуваємо при цьому негативні емоції. Все це повертається до нас бумерангом у майбутньому, тобто ситуації щодо емоційного забарвлення повторюються. Закон несвідомого тяжіння діє.

А тепер, знаючи, що ви самі притягуєте всі думки та дії, ви можете змінити своє майбутнє. Так, саме так працює закон тяжіння. І він вимагає величезного смирення.

Наприклад, якщо у вас погані стосунки з людьми, і вам хотілося б це змінити, відсьогодні почніть свою гру. Не відповідайте на негатив негативом, адже ви знову привернете його до себе. Краще вийти з кімнати та сказати собі, що вам не потрібно брати участь у сварці та реагувати на цей випад.

Моя особиста трансформація відбувалася за таким самим сценарієм. Я перестала реагувати на негатив. Коли починалася сварка, я йшла до своєї кімнати, де займалася перетворенням гніву в любов.

девушка смотрит в окно

Це спрацює у всіх сферах життя. Наприклад, з'явилися фінансові складнощі, і ви відчуваєте незручність у всіх питаннях, пов'язаних із грошима. Наразі ви вже розумієте, що це неправильна позиція. Залишайтеся спокійною, розслабтеся та почніть трансформувати негативні думки на позитивні. Подумайте про те, що ви вже живете в достатку.

Щоб закон тяжіння точно спрацював як треба, ставте реальні цілі та думайте, що ви можете зробити для їх досягнення. Пам'ятайте, що немає меж вашим можливостям!

Попередній пост
Анна Панова
ТОП-5 речей, які мамі дівчинки корисно знати заздалегідь
Наступний пост
Фригідних практично немає
«Фригідних практично немає»: причини відсутності оргазму в жінок

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.
Астрологія

Китайський гороскоп на квітень 2024 року: що чекає на кожного з нас

Квітень 2024 року буде складним місяцем! Він ознаменований коридором затемнень, до якого ми вже ввійшли, і ми всі будемо майже весь місяць розвиватися і жити під впливом Ретроградного Меркурія!
Астрологія

Таро прогноз на квітень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Важливі моменти в житті кожного з нас, які не варто забувати.