Виведуть інтимне життя на новий рівень: 3 книги з сексології

інтимне життя
Психологиня та учасниця реаліті Нового каналу «Пара на мільйон» поділилася списком літератури, який може зробити ваше життя кращим.

Секс – надзвичайно важлива частина стосунків, тож що більше ви про нього знаєте, то якіснішим він стає. Підвищити сексуальну грамотність допоможе добірка книг від психологині та учасниці реаліті «Пара на мільйон» на Новому каналі Каті Гурської.

Ці книги точно прокачають ваші знання в області сексології та допоможуть зрозуміти тіло. Всі вони підходять як для фахівців, так і для людей, які активно цікавляться темою сексології

– зазначила Катя.

Стівен Снайдер – «Любов, якою варто зайнятися»

Психотерапевт із 30-річним досвідом роботи допоможе вам зрозуміти свої сексуальні почуття, розповість, як довіряти власній сексуальній інтуїції, і навчить отримувати та приносити задоволення.

Крістофер Райлі та Касільда Жета – «Світанок сексу»

Це дослідження науковців-антропологів на тему сексуальної поведінки приматів з перспективи зв’язку інстинктів і культури.

книги

Самвел Григорян – «Сексологія»

Книга є посібником для лікарів і складається з чотирьох частин: «Нормальна сексологія»; «Загальна клінічна сексологія»; «Приватна клінічна сексологія»; «Судова сексологія».

Не пропустіть нові випуски реаліті «Пара на мільйон» з ведучими Лесею Нікітюк і Романом Міщеряковим по понеділках о 20:00 на Новому каналі!

Попередній пост
Фригідних практично немає
«Фригідних практично немає»: причини відсутності оргазму в жінок
Наступний пост
стрес
Як допомогти людині у стресовій ситуації: 5 простих кроків

Новини партнерів

Fresh

Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.