Зірка «Водної поліції» Міла Римар – про жіночність та роль афірмацій у її житті

Міла Римар
Раніше цій акторці пропонували ролі кілерів та вбивць, а сьогодні її можна побачити в абсолютно різних образах.

Актриса Міла Римар зіграла у 44-серійній картині «Водна поліція», яка вийде 31 січня на каналі «Україна», і розповіла в інтерв'ю «Единственная», як ще кілька років тому ставилася до постільних сцен, чому одного разу вирішила кардинально змінитись і в яких випадках у неї все виходить так, як вона хоче.

- Міло, у серіалі «Водна поліція» ви зіграли співробітника особливого відділу. Які героїні вам близькі?

Персонажі з твердим характером, які впевнені у собі та знають, чого вони хочуть від життя. Пам'ятаю, коли я почала працювати в кіно, то кастинг-директори, орієнтуючись на мою зовнішність, пропонували ролі сексі-дівчат та коханок. Але коли я приходила на кінопроби, мені часто могли віддати, наприклад, роль кілера, капітана поліції, вбивці, лікарі та інших персонажів, які мають внутрішній стрижень. Зараз мене хочуть бачити та в образі залізної леді, і в образі фатальної красуні.

Мила Рымарь

- Вам доводилося при цьому ламати себе чи вже було цікаво дізнаватися про свою жіночу сторону особистості через такі ролі?

Раніше, коли у сценарії були прописані постільні сцени та поцілунки, я відмовлялася. Не знаю, як би я зараз відреагувала на такі пропозиції. Мені були не цікаві такі ролі, і, звичайно, робота над ними йшла б однозначно через опір. Так – я б себе ламала. Але зараз при надходженні подібних пропозицій, я завжди ставлю перед собою завдання: «Якщо Всесвіт посилає мені цю пропозицію, значить, я маю її прийняти».

– Чому?

Щоб, зрештою, зрозуміти щось важливе для себе. І тільки зараз я вже отримую задоволення від робіт, у яких можна поєднувати інь та янь, а не задовольнятися лише чоловічим початком.

- Коли ви зрозуміли, що настав час змінюватися?

Все прийшло з цікавістю до себе як до жінки, яку я бачила щодня у дзеркалі та не могла зрозуміти, що не так. Чому я не відчуваю себе кайфово на всі 100% у цьому тілі? Тоді мені захотілося більше дізнатися про себе, і я почала розвиватись у цьому напрямку.

Спочатку мені було складно приймати свою жіночність, але з кожним днем я все більше відчувала себе справжньою, якою створила мене природа. Зараз я почуваюсь комфортно, приймаючи в собі жінку. Завдяки цьому я почала залучати бажаних чоловіків, які бачать у мені ніжну, милу трепетну леді, чого не було раніше. І чоловіки мене вже не бояться. (Усміхнулася)

Мила Рымарь

- На ваш погляд, які якості має володіти партнер, якого хочеться бачити поруч?

Я думаю, багато хто зі мною погодиться, що чоловік повинен насамперед розраховувати на себе, бути самодостатнім, не просити допомоги у дівчини, особливо матеріальної. Не порівнювати, а знати, хто така жінка і з чим її їдять. (Посміхнулася.) Загалом, не готова багато говорити на цю тему, тому що розумію, що здебільшого ми самі винні. Важливо розуміти, що виховувати хлопчиків треба правильно: хвалити за сміливість, допомогу, дії, створення чогось цікавого, а не за зовнішність та красу. Останнього якраз не вистачає у вихованні дівчаток.

- На вашій сторінці в соцмережі ви ділитеся порадами, розповідаєте про свій досвід. Як вам вдається отримати користь афірмацій, адже багато хто ставиться до них скептично?

Я почала вірити в афірмації через довгий час після того, як почала розвиватися у духовному напрямку. Якось прочитавши книгу Луїзи Хей «Живи Позитивом», я просто вирішила спробувати. Чесно кажучи, помітні зміни з'явилися через рік. Але якби я використовувала афірмації щодня, то впевнена: результат було б видно раніше.

Мила Рымарь

- У яких ситуаціях ви їх застосовуєте?

Абсолютно у всіх. І для себе, і для оточення. Навіть коли під'їжджаю додому, де ніколи немає паркувального місця і всі один одного блокують у кілька рядів, я промовляю за п'ять хвилин до заїзду у двір: «Я одразу ж паркуюсь, як тільки заїжджаю до себе у двір». І завжди знаходжу місце. Зараз завдяки афірмаціям я наповнюю своє свідомість позитивом, змушую мозок мислити по-іншому і бачу, як змінюється моя свідомість та ставлення світу до мене.

Записала Вероніка Кирилюк

Фото у тексті: прес-служба каналу «Україна»

Попередній пост
Олександр Бережок
Зірка «Дизель Шоу» Олександр Бережок розсекретив стать своєї третьої дитини
Наступний пост
Наташа Гоголь
Екстремальні польоти над мегаполісом та містичні збіги у новому кліпі Наташі Гоголь

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.