Зірка серіалу «Дім Бобринських» Артур Логай: «З мосту не стрибав, але на дорогу під машини вибігав»

Артур Логай
З понеділка по середу о 21:45 на 1+1 глядачі слідкують за історією графа з 19 століття у серіалі «Дім Бобринських» від Студії «Квартал 95», в якому зіграв актор Артур Логай.

За сюжетом серіалу «Дім Бобринських» під час проведення спіритичного сеансу герой Артура Логая Олександр Бобринський випадково переносить з 1890 року свого прапрапрадіда графа Андрія Бобринського.

Тепер спадковий дворянин живе у звичайній сучасній сім’ї. З одного боку, створює труднощі своїм родичам, але в той же час, допомагає вирішити багато їхніх проблем методами своєї епохи.

- Артур, давайте поговоримо про новий проєкт «Дім Бобринських». Вам одразу запропонували роль графа?

Я проходив кастинг тільки на графа Бобринського з 19 століття. Але після перших проб запитав шоураннера проєкту Сашу Щура, чи не хочуть вони спробувати мене ще на роль Бобринського з 21 століття. Мені ця роль також була цікавою. Але творці сказали, що там потрібен інший типаж.

- Хто ваш герой?

Мені дуже сподобався мій персонаж, з ним можна було бавитися та гратися. Граф Бобринський – людина з 19 століття. Він для мене чудак з шляхетністю. Хоча ця шляхетність дуже дивна. Граф – людина з подвійними стандартами. І його дуже круто характеризує фраза: «Все, що було в 21 столітті, залишається у 21 столітті». Я полюбив цього персонажа. Для мене «Дім Бобринських» - найочікуваніша прем’єра з моєю участю.

Артур Логай

- Ви навчалися фехтуванню заради проєкту чи був раніше досвід?

Фехтування – це дуже голосно сказано. Перед проєктом у мене було декілька уроків. Але люди роками цьому навчаються і не можна все пізнати за декілька занять. У мене було просто каскадерство, бойова хореографія зі шпагами. Дуже цікаво цьому навчатися, оскільки я люблю екшен-сцени і все, що пов’язано з бойовими мистецтвами. Можна сказати, що я навчився трохи махати шпагою у рамках поставленої хореографії (посміхається).

- Які ще були каскадерські трюки? Режисер обіцяв багато всього.

Дійсно у нас було багато всього. Я їздив верхи містом, були бойові сцени, дуель, стрибки з мосту. Мені дуже прикро це казати, але, на жаль, у стрибках з мосту я не брав участі, оскільки мені заборонили з метою безпеки. Був каскадер Антон, який все зробив сам. Хоча мені здається, міст був дуже простий – на Русанівській набережній. У підлітковому віці я стрибав з більш високих місць (посміхається). Є сцени, де я виходжу на дорогу і мене майже збиває автомобіль – об’їжджає на останніх секундах. Було трохи боязко, але не дуже страшно.

- Як би ви самі відреагували, якби до вас увірвався родич з минулого?

(сміється) Навіть не знаю. Стільки думок! Мабуть, я б дуже сміявся. І нервував, щоб ця людина сама не була в шоці від того, де вона та що відбувається у світі.

Артур Логай

- Наскільки вам близькі дії вашого героя?

Дивлячись які. Коли він заступився за честь дами, дуже близькі. Коли говорив дурниці, теж близько (сміється). Насправді, дуже багато речей. Граф достатньо темпераментний чоловік, гарячий, запальний, що мені також притаманно. Хоча зараз я вже став трохи спокійнішим.

- Як ви відноситесь до костюмованих історій? Хотіли б знятися у повністю історичному проекті?

Звичайно! Історія, звичаї, манери, спосіб існування у таких проєктах дуже цікавий. Спробувати відчути себе у іншому часі, дуже приваблює.

- Ви знімали, як у павільйонах, так і в історичних місцях. Як актору, вам де комфортніше зніматися?

Мені подобається зніматися там, де щось потрібно робити (сміється). Насправді, іноді не комфортно, коли знімають літо взимку, а зиму – влітку. Але у цьому проєкті у нас такого не було. Іноді навпаки було навіть занадто тепло через наші костюми.

Читайте також

- Доводилось співати у серіалі?

Доводилось, чому я дуже радий та вдячний творцям, що вони внесли музичні вставки в серіал. Усі пісні, які будуть звучати, я записував із задоволенням.

Одна з пісень буде лейтмотивом серіалу, а інші – виникати у діалогах. Коли граф намагається щось пояснити, його не розуміють, і він хапає гітару і починає співати – розповідає мовою музики. Не можу назвати проект мюзиклом, оскільки не так багато подібних вставок. Але всі вони дуже класні та підходять до сюжету.

- Не хотілося б розпочати кар’єру музиканта?

Поки що ні. Потрібно взяти напрямок та йти повністю в нього, щоб це робити якісно. Поки що у моїх планах англійська мова, яку потрібно удосконалювати. Зараз займаюся вокалом та планую займатися ще частіше, але для того, щоб завжди бути готовим до того, що це може допомогти в професії, а не для того, щоб завтра записати якусь пісню.

Артур Логай

- А чим ви ще захоплюєтесь?

Боксом та єдиноборствами. Але більше люблю бокс. Про нього говорять, і я згоден з цим, що це джентельменський спорт. Мені подобається слідкувати за стратегічним красивим боксом. А також займатися.

- Давно займаєтесь?

З перервами. У підлітковому віці займався. Потім після переїзду до Києва знову почав займатися. Трохи спробував змішані єдиноборства. Але ніколи в житті не скажу, що я боксер. Можу сказати, що люблю це, але все на рівні «для себе». Зараз хочеться знову повернутися та щільно займатися.

Ще мені все життя була цікава акробатика, і зараз я шукаю спортивні зали. Виявилося, це найскладніше – знайти, де можна займатися. Щоб були дорослі групи з акробатики чи гімнастики зі зручним графіком занять.

- Після перемоги у «Танцях з зірками», в яких ще проєктах хотіли б взяти участь?

Задумувався над цим питанням. Зараз анонсували шоу «Останній герой». Я думаю, що це може бути дуже цікаво. Задумувався про це, але сказати, що точно хочу брати участь – поки що ні.

Фото в тексті: прес-служба Студії «Квартал 95»

Попередній пост
DZIDZIO
DZIDZIO згадав неймовірно милу історію, пов'язану з Днем закоханих
Наступний пост
Ігри талантів
«Ігри талантів»: Ксенія Мішина «зійдеться у дуелі» з Юрієм Ткачем

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.