Зірка шоу «Мамахохотала» Аліса Тункевич розповіла, чим дивує чоловіка на кухні

Аліса Тункевич
«Шлях до серця чоловіка лежить через шлунок». Одні – «за» таке твердження, а для інших – це прозвучить навіть образливо. А ось уміння жінки смачно приготувати – це приємний бонус.

Так вважає і зірка шоу «Мамахохотала» на телеканалі НЛО TV Аліса Тункевич. Актриса та досвідчена господиня давно знайшла підхід до серця свого чоловіка.

– Алісо, чи справедлива фраза, що «шлях до серця чоловіка через його шлунок»?

Ні, я вважаю, що це більше «жартівлива фраза». Ну, ви зустрічали чоловіка, який закохувався в жінку виключно через те, що вона готує? Я – «ні»! Думаю, це швидше за все, як «лотерея» для чоловіка. Він закохується в жінку і, можливо, як приємний бонус, вона ще й смачно готує. Моєму чоловікові пощастило, адже я дуже люблю готувати. Приготувати щось смачне – це чудовий і дуже простий спосіб висловити своє кохання та турботу. Тут головне – бажання про когось дбати, і тоді, всі ці фрази: «я не вмію готувати, я не люблю готувати» – відпадуть.

Алиса Тункевич

– Чим дивуєш свого коханого?

Улюблена страва мого чоловіка у моєму виконанні – це качка, запечена в духовці з яблуками в апельсиновому маринаді. Він запевняє, що нічого смачнішого у житті не їв. Мені приємно. Чесно кажучи, «коронної страви» у мене немає. Багато страв виходять смачними: сирна запіканка, м'ясо «по-французьки», риба у вершковому соусі. Також я дуже люблю страви на грилі (часто ним користуюся). Овочі, риба або курка на грилі виходять дуже соковитими та смачними.

Алиса Тункевич

– Хто ще фанат твоїх кулінарних талантів?

У нас балуваний кіт "Чіп". Він теж чоловік і любить поїсти. Але він їсть лише німецький корм. І жодної людської їжі не їсть і не краде. Але все-таки, є один продукт, від запаху якого він втрачає голову – це креветки. Як тільки я починаю варити креветки, він починає кричати без зупинки, поки йому не даси 5-8 штук. І він заспокоюється.

Алиса Тункевич

– Кухня – це твоя територія?

Кухня, скоріше моя територія. Разом із чоловіком ми готувати не любимо. У нас абсолютно різний підхід у приготуванні страв. Я роблю все паралельно, аби економити час. А чоловік любить спочатку нарізати інгредієнти, а потім їх використовувати. Я не розумію, чому, наприклад, не почати тушкувати м'ясо, а в цей час нарізати все інше. Проте мій чоловік готує чудові млинці та багато чого іншого.

– Які ще правила гармонії у стосунках із чоловіком, крім гастрономічних?

Не думала про якісь «правила». Любов важливіша за правила. Але улюблена фраза мого чоловіка: «поки я з нею погоджуюся, я у безпеці».

Фото у тексті: прес-служба НЛО TV

Попередній пост
Слава Камінська
Слава Камінська презентувала перший альбом із піснями про історії зі свого життя
Наступний пост
Сергій Притула
Сергій Притула розповів, хто допомагає йому радувати кохану приємними сюрпризами

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Групи підтримки – що це таке і чому вони корисні? Розповідає психологиня

Влучне сказане добре слово, обійми, повідомлення «Я в тебе вірю», та навіть посмішка незнайомця чи незнайомиці впливають на наш емоційний стан.
Весілля

Фаянсове весілля: як відсвяткувати 9 років від дня весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.