7 фільмів, які кожній жінці варто подивитися без чоловіка

вік адалін
Кожна з нас має секрети, якими не варто ділитися навіть з коханими. Краще одній, або з подругами, подивитися про них чудові фільми.

Ми зібрали найкращі фільми про жінок та для жінок. Чоловікам вхід до домашнього кінотеатру сьогодні заборонено!

«Вік Адалін»

Жити вічно і не старіти – мрія кожної жінки. Так сталося і з Адалін, але це виявилося не такою простою ношею. Вона бачить, як старіють її кохані, її дочка, як змінюється світ, але вона не змінюється. У незвичайну, молоду, але мудру не по роках жінку закохується чоловік, який повністю змінить життя столітньої Адалін.

«Джіа»

Фільм заснований на реальних подіях і розповідає про дику бунтарку Джіє Каранджі, яка стала супермоделлю — найвідомішою і найоплачуванішою у всьому світі, але не змогла впоратися з величезною славою. Гарний і зворушливий фільм з Анджеліною Джолі у головній ролі.

«Посмішка Мони Лізи»

Нова вчителька історії мистецтв, роль якої виконує незрівнянна Джулія Робертс, не хоче просто начитувати матеріал. На дворі 50-і роки, час, коли жінки отримують більше прав та можливостей. Саме час навчити молодих студенток думати критично, творити, не боятися і робити правильний вибір за покликом серця, незалежним від суспільної думки та моральних підвалин.

«Служниця»

Заплутана, прекрасна історія про двох жінок, яких хочуть підставити чоловіки для отримання солідної суми грошей. Жінки виявляються не такі дурні та наївні, як це може здатися на перший погляд і починають свою підступну гру. Фільм із подвійним дном, інтригу якого неможливо розгадати до останніх кадрів.

«Керол»

Фільм про жінок і для жінок: між двома дівчатами спалахує заборонена пристрасть, якій може перешкодити ні закон, ні обставини. Вони вступають у бій із кожним, хто стає на їхньому шляху і намагаються зберегти серед цієї боротьби своє почуття.

«Ранковий підйом»

Чи може юна журналістка врятувати телепередачу, яка доживає останні дні? Звичайно, може, якщо до справи береться Беккі Фулер. Вона знайде колись популярного ведучого політичних новин та королеву краси з минулого, щоб вони зробили її ранкове шоу найпопулярнішим на телебаченні. Неможливо? Тільки не для Беккі Фулер!

«Диявол носить Prada»

Як догодити вимогливій і примхливій королеві світу моди Міранді Прістлі? Головній героїні, молодій стажерці Енді доведеться пройти всі кола пекла, перш ніж усвідомити, як працює глянець. Вона винесе з цього часу корисні та важливі уроки.

Приємного перегляду!

Попередній пост
Віталіна Біблів
«Взяти сирний попкорн і дивитися на себе в кіно»: про що мріє Віталіна Біблів
Наступний пост
Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк відверто розповів про стосунки з українською рестораторкою

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Групи підтримки – що це таке і чому вони корисні? Розповідає психологиня

Влучне сказане добре слово, обійми, повідомлення «Я в тебе вірю», та навіть посмішка незнайомця чи незнайомиці впливають на наш емоційний стан.
Весілля

Фаянсове весілля: як відсвяткувати 9 років від дня весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.