7 крутих жіночих комедій для гарного вечора

7 крутих жіночих комедій для гарного
Що подивитися із подругами, коли ви вирішили нарешті зібратися разом увечері?

Жіночі комедії - це окремий вид мистецтва, здатний викликати в нас різноманітні емоції. Ми їх обожнюємо, тому постійно шукаємо нові романтичні та цікаві комедії, які можна було б подивитися приємним увечері разом з подругами.

Ми знайшли для тебе найкращі жіночі фільми про жінок, які можна подивитися у жіночій компанії.

Коханки

Фільм «Коханки» 2019 року – це історія про трьох дівчат. Вони медсестра, актриса та студентка, спільним у яких є лише статус коханок. Однак красуням набрид такий стан речей і вони вирішують помститися чоловікам і допомогти всім дівчатам.

Досить цікаво та життєствердно насправді.

В активному пошуку

Картина «В активному пошуку» 2016 ще одна романтична, але дуже якісна історія. Головна героїня Еліс не може впоратися з розставанням із коханим та розпочати нове життя. Дівчина проходить через стадію знайомств, вечірок та інших речей, які так і не допомагають їй заповнити душевну порожнечу. Вона знаходить сенс чимось іншим.

Клуб перших дружин

А це «Клуб перших дружин», фільм 1996 року, який і зараз виглядає дуже сучасно та стильно. Головні героїні – Бренда, Синтія та Еліз. Вони дружили в юності, але потім виходили заміж і розлучилися. Але все змінилося, коли кожну подругу вирішують покинути чоловіки. І тут помчало.

Розлучення по-американськи

Комедія з Дженніфер Еністон «Розлучення по-американськи» 2006 року - це вже класика. Головна героїня Брук звинувачує свого інфантильного хлопця Гері в тому, що він її не любить і не цінує.

Дівчина хоче розлучитися з хлопцем, але з однією метою - він повинен занудьгувати за нею. Проте, проста маніпуляція обернулася справжню війну статей і перипетій. І це дуже цікаво!

Він, я та його друзі

Період із 2004 по 2007 рік став справжнім віком романтичних комедій. Фільм 2006 року «Він, я та його друзі» з Кейт Хадсон у головній ролі ще одна класика. Головні герої Карл і Моллі хочуть офіційно оформити свої стосунки та зажити спокійним насіннєвим життям. Але друг сім'ї Дюпрі не дає їм це зробити, ставши третім зайвим не званим гостем у їхньому житті. Надовго.

У гостях в Еліс

А це ще одна зворушлива та життєствердна історія. «У гостях в Еліс» з Різ Візерспун розповідає про сорокарічний Еліс, яка переживає важке розлучення та кризу середнього віку. Дівчина виховує двох дочок самостійно та намагається бути справжньою гарною мамою. Але все змінилося, коли вона вирушає до бару і зустрічає трьох молодих людей. Цих трьох сценаристів-початківців вона запрошує пожити у себе, але не знає, чим це може обернутися.

Попередній пост
Олена-Крістіна Лебідь
Олена-Крістіна Лебідь згадала, який момент 2022 року вразив її до глибини душі
Наступний пост
Холостяк 12
«Холостяк 12»: дивитися онлайн 11-й випуск від 06.01.2023

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.