«Ігри талантів»: творці грандіозного шоу розкрили імена всіх режисерів-постановників

Ігри талантів
Розважальне шоу «Ігри талантів» за всесвітньо відомим форматом Game of Talents компанії Fremantle вразить глядачів неймовірними здібностями учасників і видовищними постановками.

На днях стало відомо, що над новим масштабним проектом каналу «Україна» «Ігри талантів» будуть працювати ще троє талановитих режисерів-постановників – Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик.

Марія Коростельова має багатий досвід роботи з українськими зірками. Вона – режисерка-постановниця сольних шоу-програм і виступів для Наталії Могилевської, Jamala, ALEKSEEV, Alina Pash, Krutь, гуртів «НЕАНГЕЛИ», KAZKA, The Erised, Fo Sho, національних відборів Євробачення, показів Ukrainian Fashion Week; засновниця художньої групи «Культ», креативна продюсерка фестивалю Art saved life і переможниця міжнародних фестивалів в галузі кіно та перформативних мистецтв у США, Нідерландах, Іспанії, Німеччині. Марія зазначає, що шоу «Ігри талантів» стало для неї справжнім викликом.

Кожен день підготовки до шоу – це ніби окрема пригода, у яку ми поринули одразу під час першого кастингу. Почуття інтриги та неймовірного захоплення, коли ти й гадки не маєш, який із сотні талантів потрапить у твою команду та твої режисерські руки, якою мовою говорить цей талант і з якого куточка України або з якого континенту він приїде показати свої неперевершені здібності. Це безмежно цікаво! На нашій сцені зустрінуться більше сотні різноманітних талантів, що зводять із розуму та шокують

– каже Марія.

Игры талантов

Частину ефектних номерів для нового грандіозного шоу каналу «Україна» створює компанія The Hands Production, засновниками та керманичами якої є режисери Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Упродовж десяти років вони втілюють у життя найяскравіші теле-, театральні і циркові шоу, концерти, спортивні церемонії з мільйонною аудиторією у всьому світі. Зокрема вони співпрацювали з артистами DZIDZIO, Олею Поляковою, Олегом Винником, Златою Огнєвіч, гуртом БЕZ ОБМЕЖЕНЬ і багатьма іншими, створювали видовищні номери для Євробачення і церемонії відкриття Євро-2012, урочисті заходи державного рівня інших країн світу.

Ми завжди шукаємо неординарні та неочікувані рішення для наших номерів. Класичні постановки намагаємось обіграти несподівано, часто – через парадокс. У шоу «Ігри талантів» насамперед вражатимемо дивовижними здібностями учасників. Через пандемію і карантин багато класних артистів, які роками працювали в різних куточках світу, зараз перебувають в Україні. Наприклад, глядачі каналу «Україна» матимуть унікальну можливість побачити виступ відомої на весь світ зірки «Цирку дю Солей

– коментує режисер нового шоу «Ігри талантів» Юрій Пристаєцький.

Игры талантов

Прем'єра проекту «Ігри талантів» відбудеться у лютому.

Фото у тексті: прес-служба каналу «Україна»

Попередній пост
Анастасія Паніна
Анастасія Паніна розповіла, які навички опанувала під час підготовки до ролі хірурга у серіалі «Надія»
Наступний пост
Аліна Гросу
Аліна Гросу розповіла, чи легко їй працювати разом із бойфрендом на знімальному майданчику

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.