«Холостяк 12»: дивитися онлайн 4-й випуск від 18.11.2022

Холостяк 12
У четвертому випуску шоу «Холостяк 12» учасниці на чолі з хазяйкою будинку мають самостійно вирішити, хто з них піде на побачення з Алексом Топольским.

Це мають бути дві дівчини, які не побояться несподіваного візиту головного героя шоу «Холостяк 12» Алекса Топольского до їхніх домівок. Та аби впустити до свого життя щось нове та прекрасне, суперницям потрібно буде позбутися зайвого вдома.

Хто проявить ініціативу та погодиться відпустити минуле? Та чи зможуть дівчата без суперечок обрати тих, для кого ця зустріч дійсно є необхідністю?

Холостяк 12

Ще на одну учасницю, яка цього тижня не побоїться вийти з зони комфорту, очікує особливе індивідуальне побачення. Холостяк запросить її до замку та подарує казкові емоції. Хто це буде? Та як закінчиться ніч в історичному місці? Дивіться у 4-му випуску шоу «Холостяк 12».

Дивитись онлайн 4-й випуск шоу «Холостяк 12» від 18.11.2022:

Фото у тексті: пресслужба каналу СТБ

Попередній пост
Світлана Лобода
Створено на реальних історіях українців: Світлана Лобода презентувала пісню «Два незнайомці»
Наступний пост
Холостяк 12
«Холостяк 12»: дивитися онлайн 5-й випуск від 25.11.2022

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.