«Холостяк 12»: дивитися онлайн 6-й випуск від 02.12.2022

Холостяк 12
У шостому випуску шоу «Холостяк 12» Алекс Топольський разом з учасницями продовжать спекотні побачення в Дубай.

В шостій серії шоу «Холостяк 12» Алекс Топольський сподівається встановити довіру та сильний емоційний зв'язок з претендентками на своє серце. Побачення в небі, під водою та на шаленій швидкості – не пропустіть все це та багато іншого у новому епізоді.

Двох учасниць, від яких Холостяк хотів би відчувати більше довіри, він запросить на екстремальну зустріч. Алекс впевнений, що новий досвід, а саме – їзда на мотоциклі – допоможе учасницям розкритися та проявити нові грані свого характеру. З ким із супутниць запалиться іскра?

Хочу на цьому побаченні активно провести час з Алексом, багато спілкуватися, дивитися одне одному в очі, обійматися і, можливо, поцілуватися

– поділиться очікуваннями одна з претенденток на серце Топольського.

Холостяк 12

Ще з одною дівчиною головний герой проєкта «Холостяк 12» насолодиться красою міста з висоти пташиного польоту! На пару чекають неймовірні враження та незабутні емоції. А після – відверта розмова про життя. Проте конкурентки переконані, що ця учасниця зовсім не підходить Холостяку... А що ж відчуває сам чоловік? Окрім того, ще одне індивідуальне побачення пройде… під водою! Алекс і його супутниця відвідають один з найбільших океанаріумів у світі, де на пару чекають справжні пригоди.

Вмикайте 2 грудня о 19:00 шоу 6 випуск шоу «Холостяк 12» на СТБ та пориньте у вир емоцій разом з Алексом Топольським та учасницями.

Дивитись онлайн 6-й випуск шоу «Холостяк 12» від 02.12.2022:

Фото у тексті: пресслужба каналу СТБ

Попередній пост
LeМаршрутки
Топ-3 причини дивитися новий сезон «LeМаршрутки»: «У тих кадрах – шматок історії!»
Наступний пост
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк показала унікальний ветеринарний шпиталь: «Такого немає більше ніде»

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Я не потерплю наклепу»: Аліна Доротюк розповіла про зіркові інтерв’ю та хейт

Між раундами шоу «єПитання» журналістка Аліна Доротюк також розповіла, в якому випадку вступає в дискусію з коментаторами.