«Холостяк 12. Життя після шоу»: дивитися онлайн випуск від 20.01.2023

Холостяк 12
У пост-шоу «Холостяка 12» стало відомо, як склалося життя головного героя Алекса Топольського та його обраниці Єлизавети після реаліті, а також які секрети залишилися за кадром.

Позаду 12 тижнів проекту «Холостяк 12», які були наповнені неймовірними емоціями та побаченнями. З понад 20 дівчат Алекс Топольський вибрав ту єдину, до якої в нього встигли народитися почуття.

Тепер найважливіше питання – як склалося життя пари після проекту? Чи залишилися разом головний герой Алекс та його обраниця Єлизавета?

Алекс Топольский

До студії пост-шоу проєкту «Холостяк 12. Життя після шоу» прийшли (або були на скайпі) найяскравіші холостячки сезону та, звичайно ж, переможниця проєкту Єлизавета. Вони поділилися ексклюзивними подробицями особистого життя. Більше того, деякі дівчата представили країні своїх нових коханих!

Дивитись онлайн анонс пост-шоу «Холостяк 12. Життя після шоу» від 20.01.2023:

Фото у тексті: instagram.com/alex_topolsky

Попередній пост
Холостяк 12
«Холостяк 12»: дивитися онлайн 12-й випуск від 13.01.2023
Наступний пост
Віталіна Біблів
«Взяти сирний попкорн і дивитися на себе в кіно»: про що мріє Віталіна Біблів

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.