«МастерШеф. Професіонали 4»: дивитися онлайн випуск від 04.03.2023

МастерШеф. Професіонали 4
На найсильніших кухарів 4 сезону в четвертому випуску «МастерШеф. Професіонали» чекають нові випробування на кухні проєкту!

З вдячністю ЗСУ та зі щоденним прагненням бути емоційною підтримкою своїй незламній країні, телеканал СТБ продовжують створювати український креативний продукт - шоу «МастерШеф. Професіонали 4».

Перший конкурс 4 випуску проєкту «МастерШеф. Професіонали 4 сезон» буде командним. Учасники поділяться на чотири команди, кожну з них чекають кулінарні виклики, які вони вибиратимуть самі для себе!

Ектор пропонуватиме учасникам певні кулінарні завдання, наприклад, приготувати качку по-пекінськи за одну годину, зробити шість варіантів нарізки моркви за 5 хвилин тощо. Якщо команда хоче прийняти виклик, мають першими натиснути на дзвіночок, тоді завдання дістається їм.

МастерШеф. Профессионалы 4

Один виконаний виклик – один бал. Якщо ж команда прийняла виклик, але не впоралася з ним, отримує -1. Серед запропонованих суддями викликів будуть і пастки, які виконати просто неможливо! Переможе команда з найбільшою кількістю балів. Чим кулінари дивуватимуть суддів та глядачів шоу «МастерШеф. Професіонали 4 сезон»?

Дивитись онлайн 4-й випуск проєкту «МастерШеф. Професіонали 4» від 04.03.2023:

Попередній пост
Віталіна Біблів
«Це таке щастя!»: Віталіна Біблів – про найяскравіші моменти цієї зими
Наступний пост
Юлія Шугар
Акторка серіалу «Молода» Юлія Шугар поділилася ідеями для весняних фото

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.