«МастерШеф. Професіонали 4»: дивитися онлайн випуск від 25.03.2023

МастерШеф. Професіонали 4
В 7-му випуску випробування учасників проєкту «МастерШеф. Професіонали 4» розпочнуться з кулінарної монополії!

В новому випуску шоу «МастерШеф. Професіонали 4» кожна команда має приготувати три страви: закуску, основну та десерт. Комори будуть зачинені, а продукти та девайси розподілені між командами-монополістами. Їх учасники отримуватимуть в чотирьох раундах.

За столом перемовин кожна команда робитиме свій хід, вони матимуть три варіанти: обмін – це означає, що команда може обмінятися з суперниками будь-яким своїм ресурсом; пропустити хід; виклик на бій – потрібно за 5 хвилин приготувати амісбуш смачніше, ніж у суперника. Хто перемагає, забирає один продукт чи девайс у того, хто програє. Картка «бій» завжди у пріоритеті.

МастерШеф. Професіонали 4

У перших трьох раундах капітани зможуть підкинути кубик, який дасть змогу отримати додаткові інгредієнти: сарану, кров або таранів, також може випасти заборона на використання м’яса та риби у своїх стравах, але серед варіантів є і благословення – можливість взяти з комори будь-який девайс чи інгредієнт. Кубик учасники шоу «МастерШеф. Професіонали 4» підкидуватимуть за бажанням, якщо захочуть випробувати вдачу.

Яких стратегій дотримуватимуться команди? Та хто не впорається з кулінарною монополією? Дивіться в сьомому випуску проєкту «МастерШеф. Професіонали 4 сезон» 25 березня о 19:00 на СТБ (а пізніше на нашому сайті), та переконайтеся на власні очі, що українські шефи можуть все!

Дивитись онлайн 7-й випуск проєкту «МастерШеф. Професіонали 4» від 25.03.2023:

Попередній пост
Памфір
«Памфір»: у Києві пройшов прем’єрний показ фільму
Наступний пост
Тетяна Песик
Тетяна Песик розповіла, як позбутися нав’язливих думок і трохи відволіктися

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.