«МастерШеф. Професіонали 4»: дивитися онлайн випуск від 01.04.2023

МастерШеф. Професіонали 4
У 8-му випуску учасники проєкту «МастерШеф. Професіонали 4» самостійно обиратимуть, хто надіне чорний фартух.

Суддя шоу «МастерШеф. Професіонали 4 сезон» Ектор Хіменес-Браво помітив, що упродовж всіх випусків професіонали обирають до себе у команди ліпших друзів. Та це не про гастрономічний бізнес, адже ресторатори завжди стикаються з шаленою конкуренцією! Тож настав час змін!

Перший конкурс 8-го випуску проєкту «МастерШеф. Професіонали 4» буде командним. Команди формуватимуть не самі учасники, а… доля! На всі три команди чекає один рецепт страви. Кожна команда має приготувати три порції за цим рецептом. Страву готуватимуть в чотири етапи, кожен член команди відповідатиме за свій процес.

МастерШеф. Профессионалы 4 судьи

На дегустацію суддям 4 сезону шоу «МастерШеф. Професіонали» команди принесуть ідентичні страви, точно такі, які чекатимуть на учасників під баранцями. Виграє команда, чиї страви якомога більше будуть схожі на страви-еталони. Окрім того, капітанам доведеться вибрати найслабших з команди, за результатом їх роботи.

Хто вже в першому конкурсі отримає чорний фартух? Дивіться в восьмому випуску проєкту «МастерШеф. Професіонали 4 сезон» 1 квітня о 19:00 на СТБ (а пізніше на нашому сайті), та переконайтеся на власні очі, що українські шефи можуть все!

Дивитись онлайн анонс 8-го випуску проєкту «МастерШеф. Професіонали 4» від 01.04.2023:

Попередній пост
Роман Міщеряков
Роман Міщеряков згадав цікаві ситуації на знімальному майданчику шоу «Пара на мільйон»
Наступний пост
Wellboy
Wellboy зробив неочікуване зізнання про свою кар'єру

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.