Премія «Жінка України 2020»: проголосуй за саму найдостойнішу жінку країни

Жінка України 2020
Медійна компанія Edipresse media Ukraine запустила голосування за номінанток всеукраїнської премії «Жінка України 2020». Ти можеш проголосувати прямо зараз за саму гідну кандидатку.

«Жінка України» - це єдина в нашій країні велика сцена, на якій може з'явитися звичайнісінька жінка за свої добрі справи і відразу стати відомою далеко за межами своєї галузі.

Ми запрошуємо до номінацій наших співвітчизниць за їх досягнення, за справжній професіоналізм, за внесок в розвиток суспільства і країни, за вміння надихати і вести за собою, за талант любити і залишатися собою.

Кожен день звичайна українка робить маленькі подвиги, часто всупереч обставинам. Наші жінки блискуче керують бізнесом, створюють нові проекти, займаються благодійністю, рішуче йдуть у владу, здійснюють наукові відкриття, займають світові спортивні п'єдестали, пишуть музику, романи і картини, знімають кіно, виховують дітей.

У 13 номінаціях представлені 65 номінанток, яких визначили 84 профільні експерти. Голосування премії «Жінка України» триватиме до 10 червня 2020 року:

  • Здоров'я та медицина;
  • Психологія та саморозвиток;
  • Наука;
  • Освіта: вища та післядипломна;
  • Освіта: середня;
  • Соціальний внесок;
  • Спорт;
  • Мода та краса;
  • Культура;
  • Шоу-бізнес;
  • БІЗНЕС. STARTUP;
  • БІЗНЕС. ПІДПРИЄМНИЦТВО;
  • БІЗНЕС. МЕНЕДЖМЕНТ.

За результатами інтернет-голосування та голосування членів експертної ради організатори конкурсу визначать одну переможницю в кожній з номінацій.

Номінація «Натхнення року»

Цьогоріч вона номінація присвячена медичним працівникам, котрі фахово практикують в Україні, і називається «Заради життя». Висловити публічне визнання людям, які у важкі дні 2020 року стали на передній край протидії пандемії, очі в очі з хворобою, прийняли на себе відповідальність, жертовно до кінця виконують свій обов’язок, щодня попри всі негаразди відмінно виконують свою роботу.

Натхнення року

Номінантками можуть стати жінки – сімейні лікарки, фельдшерки, медичні сестри, парамедички, медичні працівниці міських та сільських лікарень. Якщо вам пощастило зустріти Лікарку з великої літери, медичну сестру з золотими руками, небайдужу парамедичку – пишіть нам.

Претендентки можуть самі запропонувати себе, або ж їх можуть висунути друзі, знайомі, пацієнти, колеги трудові колективи. Підсумковий список номінанток буде сформовано Оргкомітетом Премії.

Переможницю визначить народне голосування. Заяви на висунення претенденток ви можете надсилати на адресу olena.skachko@edipresse.ua.

Повна інформація про премію і повний список номінанток та членів експертної ради: 4woman.ua.

Попередній пост
Надя Дорофєєва з чоловіком
Світлана Тарабарова розповіла про свої стосунки з чоловіком Наді Дорофєєвою
Наступний пост
Оля Полякова
Оля Полякова розповіла, як їй вдається завжди підтримувати струнку фігуру

Новини партнерів

Fresh

Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.
Шоубіз

Олександр «Терен» – можливий новий герой шоу «Холостяк»?

Український захисник зізнався, що чекає запрошення на популярну романтичну ТБ-програму.
Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.