«Ігри талантів»: Ксенія Мішина «зійдеться у дуелі» з Юрієм Ткачем

Ігри талантів
Канал «Україна» готує грандіозний проєкт «Ігри талантів», який вразить глядачів загадками, інтригами та цікавими мріями.

Прості українці, керуючись лише логікою та інтуїцією, спробують відгадати оригінальні таланти більше ніж 11 незнайомців, і все це заради головного призу – 150 тисяч гривень. Допоможуть гравцям у цій нелегкій справі зіркові гості, які змінюватимуться щоефіру «Ігри талантів».

А допоможуть їм у цьому українські зірки. Так, в одному з випусків за головний приз учасникам допоможуть боротися популярна акторка Ксенія Мішина та відомий комік і телеактор Юрій Ткач.

Це дуже крута та цікава гра! Мені подобається спостерігати за талантами – це дуже надихає, а ще надихає мрія учасниці, з якою ми граємо в команді! Скажу чесно, спочатку здавалось все просто, але чим далі – тим цікавіше! Дратує те, що я з легкістю відгадую категорії опонентів, а от з нашими – є невелика напруга

– поділилась акторка Ксенія Мішина.

Ксения Мишина

Відчув напругу і Юрій Ткач, який підтримав мрію іншої учасниці шоу. Артист зізнається – деякі загадки та категорії заводять його у глухий кут, але він прийшов у шоу з єдиною метою і заради перемоги обіцяє триматись до кінця.

Ідучи на проєкт, я думав, що все буде легко, а пройшовши кілька раундів ця впевненість мене покинула. Навіть руки трясуться! Уявіть, мені 38 років, я лиса людина, у мене є донька і дружина, а я переживаю! Я ж тут не просто так, все заради реалізації важливої мрії глядачки каналу «Україна»

– прокоментував Юрій Ткач.

Юрий Ткач

А хто ще з улюблених артистів долучиться до шоу «Ігри талантів» і якими відчуттями вони керуватимуться у цікавій грі, стане відомо вже незабаром!

Дивіться нове масштабне шоу «Ігри талантів» по суботам з 26 лютого о 21:00 на телеканалі «Україна».

Фото у тексті: прес-служба каналу «Україна»

Попередній пост
Артур Логай
Зірка серіалу «Дім Бобринських» Артур Логай: «З мосту не стрибав, але на дорогу під машини вибігав»
Наступний пост
Анастасія Приходько
Анастасія Приходько пригадала про найкращий подарунок, отриманий на День святого Валентина

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.