Альона Вінницька звернулася до росіян: «Ваш вождь людожер»

Альона Вінницька
Ведуча програми «Зірковий шлях» на телеканалі «Україна» Альона Вінницька записала відео, в якому звернулася до жителів Росії. Вона попросила народ зупинити свого людожера.

Ведуча Альона Вінницька записала відео звернення, в якому подякувала українським військовим та закликала російських громадян зупинити війну.

Вклоняюся кожному українському солдатові, кожній людині, яка боронить Україну. Пишаюся українцями чоловіками і жінками за героїчні вчинки. Звертаюсь до всіх російських підписників, до всіх хто знає мене у Росії. Зараз настав час тверезо подивитися на те, що відбувається у вас у країні, а не у нас. Якщо вождь – людожер, то і плем’я його будуть сприймати за людожерів, і це все відбувається по всьому світові. Зараз ви, як ніхто можете зупинити цю бійню. Тому що вождь вашого плем’я на ім’я Путін боїться перш за все вас – росіян, боїться вашого голосу, вашого пробудження, ваших дій. Час прокидатися, вірю в українську армію, у наших хлопців. Слава Україні

- поділилася Вінницька на своїй сторінці у соцмережі.

Альона Вінницька

Раніше ведуча програми «Зірковий шлях» розповіла, що до останнього не вірила у те, що Росія дійсно здійснить напад на Україну.

Це стосується всіх. До останньої хвилини не думала, що це станеться. Багато було воєн на планеті, завжди десь там, із кимось іншим. Але коли чуєш звук снаряду, що розривається, розумієш, що війна стосується всіх. Що це може статися з кожним. Дай нам Боже терпіння та самовладання, сили та мужності. Здорового сенсу «сильним цього світу». І не дай нам Боже затуманити наш розум брехнею

- закликала ведуча.

Фото у тексті: instagram.com/alenavinnitskaya

Попередній пост
Анна Панова
Ведуча Анна Панова зіткнулася з окупантами на порозі свого будинку
Наступний пост
Олексій Суханов
«Росія – країна варвар»: Олексій Суханов виступив на молдавському телебаченні

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.