Андрій Федінчик розповів, як потрапив до тероборони і де зараз його родина

Андрій Федінчик
Актор Андрій Федінчик зізнався, як змінилося його життя від початку війни, а також розповів про переслідування українського актора Віталія Салія в Санкт-Петербурзі.

Актор серіалів на каналі «Україна» Андрій Федінчик зазначив, що з початком війни вступив до лав тероборони і захищає рідну Житомирщину. Днями у лавах добровольців він вирушив далі, в одну з гарячих точок.

Андрій Федінчик

Його дружина, акторка Наталка Денисенко, на другий день після початку повномасштабної війни виїхала разом з ним і 4-річним сином Андрійком до Житомира. Та після того, як паралельну вулицю розбомбили російські снаряди, була вимушена поїхати на західну Україну. Зараз Наталка веде активну інформаційну боротьбу з ворогом, а також волонтерить і допомагає Андрієві та хлопцям з тероборони.

У розмові з журналістами Андрій жорстко засудив колег з росії. Згадав Антона Батирєва і його брехливу пропаганду. Каже, їм назавжди закрито шлях до України. А от кум Федінчика, актор Віталій Салій та його родина з перших днів виходили на мітинги в Санкт-Петербурзі. Через це піддалися тиску з боку російської влади і були змушені тікати за кордон.

Андрій Федінчик с женой

Також Андрій дав свої прогнози щодо закінчення війни: раніше літа не варто чекати перемоги. Проте переконаний – перемога обов’язково за Україною, бо такого згуртованого народу він ще не бачив донині.

1 квітня вони з Наталкою відзначатимуть вже п'яту річницю весілля. Чоловік каже: майже місяць не бачив дружину і сина. Це вперше так надовго розлучилися. Але головне – безпека його родини. Андрій Федінчик закликає усіх українців вірити у нашу спільну перемогу. Допомагати, хто як може, і берегти себе.

Попередній пост
Камалія
Камалія емоційно розповіла про спілкування з російськими родичами
Наступний пост
Оля Полякова
Оля Полякова розповіла про панічні атаки старшої доньки

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.