13-річний син Тіни Кароль приїхав до Польщі допомагати українським біженцям

Тіна Кароль
Син Тіни Кароль Веніамін зустрічав на вокзалі українських біженців та пригощав дітей солодощами.

13-річний син співачки Тіни Кароль Веніамін Огір приїхав до Польщі на шкільні канікули, щоб допомогти мамі підтримувати українців.

На центральному Варшавському вокзалі українські сім'ї, які приїхали з України. Він пригощав дітей солодощами та дарував подарунки, які купив за свої кишенькові гроші, зекономлені за час навчання.

Тіна Кароль сын

Співачка розповіла, що Веніамін також брав участь в акції зі збирання грошей для українських біженців в Англії: він танцював гопак в українському культурному центрі, де було зібрано три тисячі фунтів. Гроші передали до Британського фонду допомоги постраждалим від війни в Україні.

Тіна Кароль сын

Гопак Веня навчився танцювати ще у шестирічному віці: зворушливим архівним відео співачка поділилася у своїх соціальних мережах.

Тіна Кароль гопак

Попередній пост
Оля Полякова
Оля Полякова розповіла про панічні атаки старшої доньки
Наступний пост
Євген Клопотенко
Євген Клопотенко розповів, якою бачить країну після війни

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.