Ольга Сумська розповіла про гіркі втрати під час війни

Ольга Сумська
Народна артистка України Ольга Сумська поділилась одкровеннями, як пережила два місяці війни.

Як і кожна українська родина, акторське подружжя – Ольга Сумська і Віталій Борисюк – намагаються якось впоратися із жахіттями війни та всіляко допомагати тим людям, які потребують їхньої підтримки.

Та в цей час у житті артистки сталась ще одна трагедія.

Ми втратили маму через два дні після початку війни. Коли мамочка почула, що почалась війна, вона не повірила. Тільки слухала, що я їй розповідаю – що Київ бомблять, що лунають вибухи. Вона лише казала: «Боже, Боже, як це?» Не вірила. Матуся народилась під час Голодомору у 33 році, пережила Другу світову і відійшла в інший світ також під час війни

– розповіла Ольга Сумська в розмові з журналістом програми «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

Ольга Сумська

Зараз артистка з молодшою донькою Ганною перебуває в Італії. Вчора там вона вела великодній концерт для дітей із Маріуполя.

У цих діточок немає родин. Вони сироти. У наших людей забрали життя – батьків, дітей, рідних. Розпач, який заполонив душі українців, нескінченний

– зазначила акторка.

Ольга Сумська

Народній артистці невимовно боляче спостерігати за тим, що творять рашисти із нашими людьми на наших землях. Ці два місяці видались для Ольги надзвичайно важкими, але, каже артистка, це все ніщо, порівняно з тим, що зараз переживають маріупольці в укриттях «Азовсталі».

Також Запорізька область, Херсонщина сьогодні практично повністю окупована. Це наші рідні краї. Моє рідне Запоріжжя, де я виросла, сьогодні в небезпеці. Мені звідти пишуть люди, що їм не доходить гуманітарна допомога. Ми намагаємось допомогти. На моїй сторінці в соцмережі йде дуже активна комунікація і, можливо, завдяки такому зв’язку поєднуються ті розірвані ниточки – люди знаходять одне одного

– прокоментувала Ольга.

Попередній пост
Олексій Суханов
Захищають країну, шукають зниклих: ведучі каналу «Україна» розповіли, як допомагають наближати перемогу
Наступний пост
Макс Барських
Макс Барських розповість міжнародній спільноті про війну в Україні

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.