У програми «Зірковий шлях» буде нова ведуча

Зірковий шлях
Канал «Україна» та Альона Вінницька припиняють співпрацю.

На початку 2022 року контракт співачки Альони Вінницької, яка 5 років була ведучою «Зіркового шляху», завершився. Програма та Альона ухвалили спільне рішення не продовжувати його.

Ведуча Альона Вінницька вирішила зосередитись на нових планах, зокрема – акторстві. Канал «Україна», команда «Зіркового шляху» висловлюють щиру вдячність Альоні Вінницькій за плідні роки співпраці та бажають реалізувати себе у нових, не менш яскравих проєктах.

Альона Вінницька

Канал «Україна» вже досягнув домовленостей з новою зірковою ведучою, яка разом з Даніелем Салемом зустрінеться з глядачами щойно «Зірковий Шлях» відновить студійне мовлення. Проект мав вийти в ефір в новому форматі 1 березня, але через розв’язану росією повномасштабну війну, зйомки програми було призупинено.

З середини березня «Зірковий шлях» почав виходити в адаптованому до реалій війни спецформаті на YouTube-каналі, а у квітні прем’єрні випуски програми, разом з іншими улюбленими проєктами та серіалами каналу «Україна», повернулись в ефір на каналі «ІндитоTV». Щодня команда «Зіркового шляху» готує глибокі та проникливі інтерв’ю українських зірок, які діляться своїм досвідом у воєнний час.

У перші дні війни ведучий «Зіркового шляху» - Даніель Салем вступив до лави ТрО, а згодом і ЗСУ. Зараз він часто з’являється в спецефірах програми і понад усе прагне якнайшвидше повернутися в кадр вже з новою колегою, ім’я якої канал повідомить найближчим часом.

Попередній пост
Сергій Лазановський
Переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський розповів, як тимчасово замінив мікрофон на прилавок магазину
Наступний пост
Олексій Суханов
Захищають країну, шукають зниклих: ведучі каналу «Україна» розповіли, як допомагають наближати перемогу

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Групи підтримки – що це таке і чому вони корисні? Розповідає психологиня

Влучне сказане добре слово, обійми, повідомлення «Я в тебе вірю», та навіть посмішка незнайомця чи незнайомиці впливають на наш емоційний стан.
Весілля

Фаянсове весілля: як відсвяткувати 9 років від дня весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.