Відома українська співачка та зірка Playboy стала новою ведучою «Зіркового шляху»

Зірковий шлях
Стало відоме ім’я нової ведучої «Зіркового шляху» на телеканалі «Україна».

Ведучий проекту «Зірковий шлях» Даніель Салем зробив творчу пропозицію співачці та телеведучій Даші Астф’євій – стати його новою співведучою. Артистка не змогла встояти перед харизмою зіркового колеги і погодилась.

Пропозицію приєднатися до нього в студії «Зіркового шляху» Даші особисто зробив її давній друг, ведучий проєкту Даніель Салем.

Все має свій початок і закінчення. Ти знаєш мою чудову співведучу, з якою я провів дивовижний рік у студії «Зіркового шляху», але її співпраця з нашим каналом добігла кінця. Я пропоную тобі зайняти місце поруч зі мною в кріслі ведучої «Зіркового шляху»

- звернувся Даніель Салем до Даші під час онлайн-інтерв’ю.

Співачка не гаяла час на роздуми й відразу погодилась на пропозицію.

З великим задоволенням буду твоєю партнеркою. Скільки проектів ми були разом пліч-о-пліч, і в такий тяжкий час для мене велика честь бути для тебе партнеркою в хороших справах. Це важлива новина для моєї родини. Вони будуть мною пишатися

- відповіла ведучому «Зіркого шляху» Даша Астаф’єва.

Даша Астаф’єва

Зараз Даніель Салем захищає нашу країну у лавах ЗСУ, а Даша Астаф’єва веде активну волонтерську діяльність. Даша та Даніель з нетерпінням чекають на Перемоги України у війні з Росією та можливості розпочати спільну роботу над зірковим проєктом. Також ведучі пообіцяли, що будуть ділитися з глядачами тільки найцікавішими новинами. Нагадаємо, з середини березня «Зірковий шлях» почав виходити в адаптованому до реалій війни спецформаті на YouTube-каналі, а у квітні прем’єрні випуски програми, разом з іншими улюбленими проєктами та серіалами каналу «Україна», повернулись в ефір на каналі «ІндигоTV».

Щодня команда «Зіркового шляху» готує ексклюзивні інтерв’ю українських зірок, які діляться своїм досвідом у воєнний час. Нагадаємо, з середини березня «Зірковий шлях» почав виходити в адаптованому до реалій війни спецформаті на YouTube-каналі, а у квітні прем’єрні випуски програми, разом з іншими улюбленими проєктами та серіалами каналу «Україна», повернулись в ефір на каналі «ІндитоTV». Щодня команда «Зіркового шляху» готує ексклюзивні інтерв’ю українських зірок, які діляться своїм досвідом у воєнний час.

Попередній пост
Андрій Данилко
Андрій Данилко розповів, кого б з росіян хотів образити найбільше
Наступний пост
Макс Барських
Макс Барських випустив потужний хіт про ЗСУ та народний спротив

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.
Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна