Віра Кекелія розповіла про другу вагітність та розкрила стать майбутньої дитини

Віра Кекелія
Днями Віра Кекелія ошелешила глядачів звісткою про другу вагітність.

Сімейна пара Віра Кекелія та Роман Дуда вже виховує сина Івана, який з’явився на світ у 2020 році. Про те, що у них буде друга дитина, вони дізналися до повномасштабного вторгнення, проте в той період вже багато про це говорили.

Ведуча проєкту «ЖВЛ», зірка «Жіночого Кварталу» та співачка зізналась: до кінця не вірила, що це станеться, а ось Роман відчував можливі події, які зараз відбуваються в Україні.

Він мені заздалегідь сказав: «Віра, це відбудеться». Я не вірила, що у сучасному світі може відбуватись такий жах. Але найголовніше та найцінніше для мене зараз це нове життя і авжеж мене нічого не може злякати, аби це нове життя з’явилось на світ. Війна застала нас у Києві, ми виїхали на захід України. І в мене більше був страх дороги, те, що я при надії, а багато часу треба провести у машині, не знаючи, що на нас чекає

- поділилась Кекелія.

Віра Кекелія вагітна

На питання ведучих, чи знає подружжя стать майбутньої дитини, Роман настояв на тому, аби родина привідкрила завісу. Ексклюзивну у «Сніданку з 1+1» сімейна пара зізналась, що чекає на хлопчика, який, за прогнозом лікарів, з’явиться на світ у серпні.

Щодо імені майбутнього сина, то поки молода родина обирає імена, але визначатися не поспішає.

Ні, ім’я ще не обрали. Ми домовились, як і з Іваном – ми побачимо дитину і тоді назвемо. Маємо на думці декілька імен, проте оберемо, коли вже побачимо та познайомимось

- прокоментувало подружжя.

Віра Кекелія з чоловіком та сином

Нагадаємо, що Віра Кекелія та Роман Дуда познайомились на вокальному шоу «Голос країни», де разом були учасниками команди Сергія Бабкіна. 17 жовтня 2017 року пара одружилась.

Попередній пост
Володимир Дантес
Володимир Дантес розповів, коли саме він і Надя Дорофєєва вирішили розлучитися
Наступний пост
Тімур Мірошниченко
Тімур Мірошниченко зробив власний прогноз на перемогу KALUSH ORCHESTRA в конкурсі «Євробачення 2022»

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.