Катерина Кухар розповіла, як евакуювала своїх дітей з України: «Син вісім годин йшов пішки»

Катерина Кухар
Прима-балерина Катерина Кухар розповіла в програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна», де її застала новина про початок війни в Україні.

Прима-балерина Катерина Кухар дізналася про те, що Росія напала на Україну, коли була по роботі за кордоном.

Кожен раз, коли я згадую цю мить, мені дуже боляче. І я досі не можу собі уявити, що у 21 столітті таке могло трапитись. Я поїхала 17 лютого на міжнародний конкурс у Берлін зі своїми студентами з коледжу. Ми отримали 6 призових місць. Така була радість надзвичайна. І 23 лютого ми мали останню виставу з туру у Франції. Ми танцювали «Жизель». Це був надзвичайний день

- пригадує Кухар.

Катерина Кухар

На 24 лютого у хореографа були квитки до Києва. ЇЇ день розпочався о 5 ранку, коли няня, яка перебувала з її донькою, зателефонувала у сльозах. Син Кухар був в іншому місці.

Коли тебе вночі будять і кажуть якісь такі речі, ти не можеш повірити. Це якесь страшний сон. Вона сказала, що війна почалася. Я гадала, що це були найважчі дні в нашому житті. Як у пеклі, напевно. Ти не розумієш, як допомогти дітям, родичам, всій Україні. Ось так почалася наша нова історія. Наш кум вивіз спочатку нашого сина, тому що він був з їхньою сім’єю. І ми забрали Тимура з Угорщини на його день народження. Вони 8 годин йшли пішки, тому що черга із автівок була 40 км

- говорить Катерина.

Катерина Кухар з чоловіком та дітьми

Катерина поділилася, що незважаючи на те, що Тимуру 13 років, він не міг зрозуміти, чому вона плаче. Балерина його обіймала, але нічого не могла сказати.

А він постійно говорив: «Мамо, в мене сьогодні день народження. Ти ж розумієш, війна скінчиться, ми поїдемо додому, тому що мене там всі чекають, я ж планував грандіозну вечірку. Ми ж це зробимо?». Потім ми ночували, чекали на донечку, яка їхала з нянею на перекладних, де вони тільки не ночували з песиком маленьким, без документів. Але дякувати Польщі, що вони все дуже чітко, швидко і так з розумінням, з теплом у серці зробили

- поділилася танцівниця, діти якої зараз у Франції із нянею.

Катерина Кухар переконана, що все закінчиться перемогою. Обов’язково життя переможе смерть і тоді будемо відроджувати нашу державу.

Попередній пост
Тімур Мірошниченко
Тімур Мірошниченко зробив власний прогноз на перемогу KALUSH ORCHESTRA в конкурсі «Євробачення 2022»
Наступний пост
Оля Полякова
Оля Полякова розповіла, що допомогло їй відновити психологічний стан під час війни

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Я не потерплю наклепу»: Аліна Доротюк розповіла про зіркові інтерв’ю та хейт

Між раундами шоу «єПитання» журналістка Аліна Доротюк також розповіла, в якому випадку вступає в дискусію з коментаторами.