До мурах: акустичний концерт KHAYAT на підтримку переселенців

KHAYAT
Український співак KHAYAT презентував нову програму. Розповідаємо, як це було.

21 вересня у столичному Bar Kimberli за інформаційної підтримки Viva.ua пройшла друга благодійна подія Charity Acoustics, де українські виконавці перекладають свої хіти у акустичний формат. Зіркою вечора став неймовірний артист — KHAYAT.

810

Серію Charity Acoustics заснував та організовує радіоведучий та діджей Саня Димов, ведучою вечора була Яна Мануйлова, а dj-сет лунав від DJ Egoist.

У теплій атмосфері та під ліричні композиції KHAYAT гості збирали гроші на утримання притулку для сімей-переселенців, який заснувала культурна діячка Катерина Терехова та її волонтерське угруповання Help in Mukachevo. Було перераховано 7000 гривень на тижневі потреби притулку.

810

810

810

810

810

810

810

810

810

810

Серед гостей були музичні поціновувачі, зірки шоу-бізнесу, журналісти, інфлуенсери: Влад Дарвін, В’ячеслав Соломка, Анна Добриднєва, DJ Madonna, Поліна Дашкова, Severyna, Артем Травкін, гурт «100лиця» та інші.

810

810

810

Подія відбулась за благодійної підтримки:

Партнер – бренд жіночого одягу VOVK, народжений в Україні в 2012 році. VOVK створює вишуканий одяг для вечірок і зустрічей, для комфортної роботи в офісі і для прогулянок на вулиці. Широкий асортимент товару, ідеальний крій та правильна посадка виробів, велика кількість кольорів і принтів, дозволять знайти «свій total look» дівчатам різного віку і комплекцій. Не можна не відзначити і те, що свою популярність компанія завоювала не тільки завдяки практичності, стилю і якості, але й завдяки цікавим колекціям з принтами.

810

Звукове обладнання для благодійного концерту було надане інноваційною компанією Proinstall Ukraine, сайт про зірок Viva.ua та Радіо Українських Доріг підтримали інформаційно, а welcome drink був організований за підтримки ТД Вина Світу.

810

810

810

810

810

810

810

810

810

Фото: Роман Сандулов

Попередній пост
DreamApp
Що сниться українцям під час війни? Долучайтесь до національного дослідження від DreamApp
Наступний пост
Олександр Педан
Олександр Педан порадив українцям, що треба зробити напередодні цієї зими

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.
Астрологія

Китайський гороскоп на квітень 2024 року: що чекає на кожного з нас

Квітень 2024 року буде складним місяцем! Він ознаменований коридором затемнень, до якого ми вже ввійшли, і ми всі будемо майже весь місяць розвиватися і жити під впливом Ретроградного Меркурія!
Астрологія

Таро прогноз на квітень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Важливі моменти в житті кожного з нас, які не варто забувати.