Віра Брежнєва згадала передсвятковий курйоз із водієм: «Хочу, щоб ми святкували Новий рік разом»

Віра Брежнєва
Історією, за яку їй соромно, артистка Віра Брежнєва поділилася в ефірі проекту Improv Live Show з ведучим Олександром Педаном.

Новинка третього сезону проекту Improv Live Show, який зняли до повномасштабної війни, а зараз щонеділі публікують на YouTube-каналі Нового каналу – імпровізація «Щире каяття».

Вера Брежнева

У ній зіркові гості шоу діляться історіями з життя, за які їм соромно. Таку ситуацію у свіжому випуску шоу розповіла співачка Віра Брежнєва.

Якось я прилетіла додому під самий Новий рік. Літак приземлився із запізненням, десь о 23:30. Мене зустрічав водій, трансфер. Я сіла в авто, дивлюся на годинник, а мені, аби доїхати додому, залишилося рівно півгодини. Сиджу і думаю: «Швидше, швидше, швидше». А чоловік їде дуже повільно, хоча дорога вільна, ледь-ледь падає сніжок. Запитую в нього: «Тут слизько?» Він відповідає: «Ні, все гаразд». Їдемо далі, і я прокручую у голові: «Встигни! Ну чому мені трапився цей водій?» Врешті акуратно запитую: «Дуже перепрошую, але ви можете їхати швидше?» А він каже: «Розумієте, я просто хочу, щоб ми святкували Новий рік разом». Мені стало соромно, адже погано про нього думала – що він нікудишній водій. А чоловік виявився приємною людиною

– каже зірка.

Попередній пост
Андрій Бєдняков
Андрій Бєдняков вдруге став батьком
Наступний пост
Холостяк 12
«Холостяк 12»: дивитися онлайн 1-й випуск від 28.10.2022

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.