Створено на реальних історіях українців: Світлана Лобода презентувала пісню «Два незнайомці»

Світлана Лобода
Співачка Світлана Лобода презентує новий ліричний сингл «Два незнайомці». Це перша українська пісня нового довгоочікуваного альбому, який вийде вже в грудні.

«Два незнайомці» - це пісня про несподівану і болісну розлуку з коханими, з батьками, з дітьми, з друзями, з країною і домом. Але, обов'язково, і про зустріч. Про щастя зустрічі з найріднішими, яке неодмінно чекає на кожного в майбутньому.

Коли я почула пісню «Два незнайомці», я була вражена глибиною лірики. Яскрава, чесна, драматична пісня, буквально з перших нот, проникаючи прямо в серце. В ній є місце для відображення майбутнього, складнощів буття, боротьби за своє щастя на прикладі окремих реальних історій. Цей сингл - справжня музична перлина про справжнє кохання

- коментує прем’єру Світлана Лобода.

Светлана Лобода

Сьогодні кожна історія українця проживається особисто. Неможливо стримати сліз від багатьох з них, які ще до 24 лютого здавались страшним сном. Відвідуючи будинки прихисту українських переселенців по всьому світу і спілкуючись особисто, LOBODA передала в тексти все почуте: і горе, і біль.

Сингл «Два незнайомці» вже доступний на цифрових платформах - https://bfan.link/dva-neznayomci

Попередній пост
Холостяк 12
«Холостяк 12»: дивитися онлайн 3-й випуск від 11.11.2022
Наступний пост
Холостяк 12
«Холостяк 12»: дивитися онлайн 4-й випуск від 18.11.2022

Новини партнерів

Fresh

Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.
Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.