Топ-3 причини дивитися новий сезон «LeМаршрутки»: «У тих кадрах – шматок історії!»

LeМаршрутки
Тревел-проект Лесі Нікітюк «LeМаршрутка», що стартує на Новому каналі, покаже людей, які жили в окупації, військових, волонтерів та справжніх сучасних героїв України.

З 5 грудня, щопонеділка Новий канал буде показувати третій сезон проекту «LeМаршрутка», який зняли влітку 2022 року. Це вісім епізодів подорожей Лесі Нікітюк нашою незламною країною. Чому варто дивитися проект? Ловіть топ-3 причини!

Побачити й почути з перших вуст щемливі історії та допомогти українцям

Варто дивитися цей сезон проекту, тому що він твій! Про твоїх людей, про розбиті серця й розбиті будинки твоїх братів і сестер, – ексклюзивно для (назва видання) розповіла Леся Нікітюк. – Проект про біду, яка нікого не обійшла. Він – про війну, яка зачепила кожного. Комусь зруйнувала хату, комусь - нервову систему, комусь - бізнес, а в когось забрала життя. «Le Маршрутка» – це емоції, які прожили ми з командою, які нам вдалося зняти і тепер показати вам. Можливо, хтось зможе цим людям допомогти ще більше. У тих кадрах – шматок історії! Я буду вдячна за підтримку й кожен коментар.

LeМаршрутка

LeМаршрутка

Дізнатися про сучасних українських супергероїв

Головна особливість сезону – наші герої, – каже шеф-редакторка проекту Катерина Турова. – Буде багато військових, спецпризначенців, парамедиків, які в кадрі вчитимуть надавати першу медичну допомогу, бійців інженерних військ, які покажуть, як робити понтони, маскуватися в лісі. Будуть прикордонники, які першими зустріли ворога. Будуть герої-льотчики, пілоти бомбардувальника, вертольотчики, які здійснювали неможливі місії. Одним словом, багато сучасних героїв України.

LeМаршрутка

LeМаршрутка

Зазирнути глибше в наші реалії та по-новому щось для себе усвідомити

Якщо раніше «LeМаршрутка» була легким та красивим тревел-шоу про найкращу в світі країну з нотками гумору та певною мірою фантастичними подіями, то тепер усе змінилося. Проект став значно більш справжнім, – ділиться режисер-постановник Олександр Мудрик. – Більше немає потреби щось вигадувати. Всі ми ретельно відслідковуємо події цієї війни. Та якщо стрічки новин дають лише стислий фактаж, то подивившись наш проект, можна осмислити для себе багато речей. На певні події подивитися з іншого боку, відкрити для себе нові грані сучасної реальності. Це більше не можна назвати розважальним контентом, хоча і усміхнутися, звісно, буде від чого. Це для душі. Для пораненої душі кожного українця.

LeМаршрутка

LeМаршрутка

Вмикайте прем’єру тревел-проекту «LeМаршрутка» в ефірі Нового каналу 5 грудня!

Попередній пост
Попри блекаут
Попри блекаут: Viva! зібрала друзів на благодійному вечорі в Києві
Наступний пост
Холостяк 12
«Холостяк 12»: дивитися онлайн 6-й випуск від 02.12.2022

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.