«Взяти сирний попкорн і дивитися на себе в кіно»: про що мріє Віталіна Біблів

Віталіна Біблів
Зірка серіалу «Будиночок на щастя», який показує Новий канал, Віталіна Біблів розповіла про одне зі своїх головних бажань.

За останній рік мало не в усіх українців змінилися пріоритети та мрії. Всі ми стали більше цінувати рідних людей та буденні спокійні моменти, а всі наші бажання перетворилися на одне спільне – перемога та мир. Виявляється, для щастя нам потрібно зовсім небагато…

Відома українська акторка, яка виконує одну з головних ролей у серіалі «Будиночок на щастя», Віталіна Біблів, не замислюючись, погоджується із цим спостереженням.

Я зараз живу й відчуваю, що щаслива. Розумію, йде війна… Але за цей період почала кайфувати від простих речей. Усвідомила це, і тепер щаслива від цього усвідомлення

– ділиться акторка в інтерв’ю на YouTube-каналі «Гончарова».

Виталина Библив

Говорячи про особисті мрії, Віталіна Біблів трохи губиться. Зізнається, що ніколи, особливо зараз, у нашій непростій реальності, особливо не замислювалася над цим. Та, подумавши, таки відкрила одне велике потаємне бажання.

Я хотіла б знятись у головній ролі в комедійному фільмі, який би йшов на великих екранах. Взяти сирний попкорн і сидіти й дивитися на себе. Це буде! Я вважаю, що Бог дає рівно стільки, скільки ти можеш витримати. Тому поки що просто дякуємо і живемо

– зізнається зірка українського кінематографу.

Дивіться серіал «Будиночок на щастя» з понеділка по четвер о 18:00 на Новому каналі. І зовсім скоро зустрічайте нові серії цієї чудової української комедії.

Попередній пост
Холостяк 12
«Холостяк 12. Життя після шоу»: дивитися онлайн випуск від 20.01.2023
Наступний пост
вік адалін
7 фільмів, які кожній жінці варто подивитися без чоловіка

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Групи підтримки – що це таке і чому вони корисні? Розповідає психологиня

Влучне сказане добре слово, обійми, повідомлення «Я в тебе вірю», та навіть посмішка незнайомця чи незнайомиці впливають на наш емоційний стан.
Весілля

Фаянсове весілля: як відсвяткувати 9 років від дня весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.