Світлана Лобода у вишиванці зачитала реп про дух українського народу

Світлана Лобода
У своїй новій пісні «По-українськи» Світлана Лобода відобразила почуття кожного, хто бореться за вільну та незалежну Україну.

Сьогодні світ почув сингл LOBODA «По-українськи», про який в соціальних мережах говорять вже весь останній тиждень. Це пісня, слова в якій стали відображенням почуттів кожного українця, що бореться за свободу, за незалежність та за життя у вільній Україні.

У пісні «По-українськи» відображено не лише внутрішній настрій, а й зовнішній будь-якої людини на планеті, яка допомагає нам у цьому нелегкому, але обов'язково успішному бою України!

Светлана Лобода

Я присвячую сингл «По-українськи» усім супергероям нашого часу – нескореним та незламним Українцям! Усім, хто на різних фронтах захищає нашу рідну землю. Тим, хто чекає вдома своїх захисників, охороняючи їх тил і надихаючи на перемоги своєю любов'ю. Кожному Українцю, в чий будинок увірвалась війна, але не змогла відібрати стійкість і силу духу, а лише загартувала у боротьбі за Світло та Свободу. Усім, чиї серця на всій планеті відкриті для допомоги моєму народу. «По-українськи» – це не залишити злу жодного шансу. Сьогодні ми єдині та сильні, як ніколи

– ділиться LOBODA.

«По-українськи» став четвертим синглом Світлани Лободи з моменту початку повномасштабної війни і головним синглом в альбомі артистки, прем’єра якого очікується вже цієї весни.

Попередній пост
Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк відверто розповів про стосунки з українською рестораторкою
Наступний пост
МастерШеф. Професіонали 4
«МастерШеф. Професіонали 4»: стало відомо, чим здивує новий сезон кулінарного шоу

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.