Ольга Сумська розповіла про спілкування зі старшою донькою, яка продовжує жити в росії

Ольга Сумська
Артистка Ольга Сумська розповіла про свою головну місію під час повномасштабного вторгнення та зізналася, що було найтяжче та який біль переживає весь цей час через найріднішу людину.

Легендарна українська акторка, народна артистка України Ольга Сумська Сумська зустріла війну у потязі Київ-Дніпро, коли їхала до Дніпра давати виставу.

Акторка одразу змінила напрям і повернулася до Києва, де її чекали важкі випробування – 27 лютого померла мама зірки.

В перші дні я не могла дістатися її будинку, адже в Києві йшли бої, за якими ми спостерігали з вікна. Я себе так карю, що не змогла її обійняти за ці дні, адже ми щодня з Віталіком приїздили до неї, поспілкуватися, обійняти, привезти продукти. 27-го сталося найстрашніше. Ми не знали, як забрати тіло мами, адже служби не працювали. Я просто кинула пост у Facebook з проханням допомогти і люди відгукнулися. Низький уклін їм за те, що вони для нас зробили – оформили медичні та юридичні документи онлайн, забрали її

– розповідає акторка Ольга Сумська в ефірі програми «Точка опори» на кана «Дом».

Ольга Сумская с мамой

Впоратися з болем акторці допомогли люди і спілкування. Спочатку Ольга з родиною була в Києві, а у квітні разом із молодшою донькою поїхала в Італію. Але вже через місяць повернулася додому в надії на роботу в театрі та з новою масштабною метою – допомагати українцям і військовим.

Зʼявилися фонди, які запропонували мені бути амбасадором, і сьогодні завдяки цим фондам ми знаходимо і передаємо амуніцію, автівки нашим військовим. І ми не зупиняємося, адже зараз – це наша найпочесніша місія

– коментує зірка.

Ольга Сумська продовжує працювати в театрі, активно волонтерить і разом із чоловіком, актором Віталієм Борисюком дає концерти для військових і тих, хто цього потребує.

Ольга Сумская с мужем

Крім того, в інтервʼю зірка зачепила ще одну болючу для неї тему - спілкування з людьми, які продовжують жити в росії. Сумська зазначає, що там у неї немає друзів, є кілька знайомих, які постійно телефонують їй, намагаються підтримувати стосунки. Та найголовніше – у москві живе її старша донька Антоніна та двоє онуків.

Як ви собі уявляєте, щоб мати не спілкувалася з дитиною? Я завжди намагаюся знайти слова, щоб якось пояснити цю ситуацію, але не знаходжу їх, тому що це страшний материнський біль. Там прослуховуються всі розмови. Звісно, телефонувати можна, але говорити стримано. Я просто дивлюся на онуків, як вони ростуть. Не бачила їх вже рік. Ми просто спілкуємося по телефону, я читаю їм українські казки, у них няня з Харкова, яка теж читає їм українською. Тож, ми надолужимо хоча б так. Я часто переглядаю те, що нам з донькою пишуть у соціальних мережах, але не можу нічого зробити – це така безпорадність і трагедія

– плачучи, розповіла Ольга.

Ольга Сумская с дочкой

Фото у тексті: instagram.com/olgasumska

Попередній пост
Лілія Ребрик
Лілія Ребрик стала «мамою» для маленького козака: «Життя переможе»
Наступний пост
Олена Кравець
Олена Кравець розповіла, про що зараз мріють її молодші діти

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Я не потерплю наклепу»: Аліна Доротюк розповіла про зіркові інтерв’ю та хейт

Між раундами шоу «єПитання» журналістка Аліна Доротюк також розповіла, в якому випадку вступає в дискусію з коментаторами.