ТОП-3 серіали від акторки Юлії Шугар, які варто подивитися після роботи

ТОП-3 серіали
Зірка серіалу «Молода» Юлія Шугар назвала стрічки, які варті вашої уваги.

Перегляд серіалів – це не лише популярний, а ще й корисний спосіб провести час. Психологи стверджують: багатосерійні стрічки потрібні для того, аби розвантажити мозок і знизити тривожність. Акторка «Молодої» Юлія Шугар поділилася добіркою найулюбленіших серіалів, за переглядом яких ви відпочинете з користю. Ловіть топ-3!

Юлія Шугар

«Шерлок»

– Обожнюю розумних чоловіків, – лаконічно пояснила акторка свою любов до британського міні-серіалу.

Довідка: Дія стрічки розгортається навколо детектива Шерлока Холмса. Він допомагає поліції Лондона в розкритті найскладніших злочинів. З ним «працює» його сусід по квартирі – доктор Джон Ватсон.

Шерлок

«Це ми»

– Найщиріший і найдобріший серіал про родину. Якщо ви не маєте прикладу повноцінної сім’ї, де немає чужих проблем, а всі члени родинного кола потрібні, важливі та цінні, – подивіться, – зазначила Шугар.

Довідка: Автори американської мелодрами порушують питання, пов’язані з сімейним життям. Головними героями цього проекту є звичайні люди, які по-справжньому люблять та живуть заради майбутнього – свого, дітей і близьких. Але вони стикаються з різними проблемами і несподіваними поворотами долі.

Это мы

«Молода»

– І раджу найкращий український серіал «Молода». Ми з такими гарячими серцями його створювали, що глядач точно має зігріти свою душу й отримати задоволення від побаченого. В мене мурахи по шкірі перед прем’єрою, – зізнається Юлія.

Молодая

Довідка: «Молода» – комедійний серіал, який на замовлення Нового каналу знімав Art Forms Production. У центрі сюжету – історія про жінку, яка хоче розпочати все з чистого аркуша, але їй заважає вік. Життя 40-річної Ольги було безхмарним, поки заради молодої коханки її не покинув чоловік. Все б нічого, але всі сімейні заощадження колишній спустив на азартні ігри, залишивши жінку по вуха в боргах. Життєві обставини змушують Ольгу повернутися на роботу, яку та давно покинула заради сім’ї. Вона намагається перезапустити свою кар’єру у видавничій справі. На кількох співбесідах їй відмовляють через вік. Усе міняє випадкова зустріч із 26-річним хлопцем Дімою, який приймає Ольгу за однолітку. Тоді героїня вирішує переписати біографію, змінивши вік. Головні ролі грають Ольга Жуковцова та Дмитро Архіпов. Також у серіалі знімаються: Юлія Шугар, Аліна Кошарна, Ірма Вітовська, В’ячеслав Довженко, Володимир Ліліцький, Валентин Томусяк, Даніель Салем.

Дивіться серіал «Молода» вже з 20 березня на Новому каналі.

Попередній пост
МастерШеф. Професіонали 4
«МастерШеф. Професіонали 4»: дивитися онлайн випуск від 11.03.2023
Наступний пост
єПитання
«Цей проект – своєрідна реабілітація»: ТОП-3 причини дивитися «єПитання» з Лесею Нікітюк в ролі ведучої

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.