«Цей проект – своєрідна реабілітація»: ТОП-3 причини дивитися «єПитання» з Лесею Нікітюк в ролі ведучої

єПитання
У першому випуску шоу «єПитання», яке покажуть 13 березня о 20:00 в ефірі Нового каналу, зіграють актори відомих українських комедійних серіалів «Будиночок на щастя» та «Одного разу під Полтавою».

Прем’єра на українському телебаченні! 13 березня о 20:00 на Новому каналі стартує сімейний розважальний проект «єПитання». Це українська адаптація легендарного американського формату Family Feud. За правилами, дві команди протягом п’яти раундів і фіналу змагаються за перемогу, відповідаючи на запитання.

Серед учасників – українські знаменитості та герої нашого часу. Після цього короткого опису вже зникають сумніви: дивитися шоу чи ні. Звісно, дивитися! Та все ж ось вам ще кілька бонусних причин.

Причина №1: Проект – антистрес

Мета «єПитання» – трохи розслабити та розвеселити українців у такий непростий для всіх час. У цьому проекті є легкість, гумор, актуальність та найкраща ведуча – Леся Нікітюк.

– Мені здається, що зараз варто робити будь-який контент. Головне, щоб він змінював настрій людей. Нехай це буде на хвилину, на 45 хвилин, які триває випуск «єПитання». Люди мають відволікатися! – говорить телеведуча. – А ще, скажімо, це своєрідна реабілітація. Впевнена, що цей проект – один з тих, який покращить настрій людям. А ще допоможе трішечки згадати те майже безтурботне життя, яким ми жили до 24 лютого.

єПитання

А ще проект має благодійну складову! Під час ефіру на екранах буде розміщений спеціальний QR-код. Просканувавши його, кожен глядач зможе задонатити на ЗСУ.

Причина №2: Для людей і про людей

Суть шоу проста – вгадати найпопулярніші відповіді українців про буденні речі з різних сфер життя. Наприклад, що жінки роблять перед сном, чим можна відкоркувати пляшку вина, що кажуть найчастіше, коли вмикається сигнал повітряної тривоги та ін.

– Ми ставили запитання нашим підписникам у соціальних мережах та перехожим на вулицях. Гострі, часом провокаційні, але актуальні для нашої аудиторії, – розповідає керівниця проекту Анна Вовк. – Учасникам шоу потрібно відгадати найпопулярніші відповіді, які дали люди в цих опитуваннях.

єПитання

Причина №3: Герої нашого часу на екрані

У кожному випуску участь у грі братиме по чотири учасники з двох команд-суперників.

– За оригінальним форматом, це сімейне шоу. Але через війну в Україні багато сімей зараз живуть не разом, тому команди ми формували за спільними інтересами. Наприклад, телевізійні ведучі, актори, гумористи, співачки. В нас будуть не лише медійні особистості, а й герої нашого часу! Для прикладу, військовий оркестр, кінологи та волонтери, – ділиться шеф-редактор проекту Ігор Новінчук.

єПитання

Перший випуск сімейного розважального шоу «єПитання» дивіться вже сьогодні, 13 березня, о 20:00 на Новому каналі! У двобої зійдуться актори відомих українських комедійних серіалів «Будиночок на щастя» та «Одного разу під Полтавою».

Попередній пост
ТОП-3 серіали
ТОП-3 серіали від акторки Юлії Шугар, які варто подивитися після роботи
Наступний пост
Анна Кошмал
Анна Кошмал розповіла, як вона спілкується з сином на тему війни

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.