Олена Кравець розповіла про подарунок, який отримала від наших військових

Олена Кравець
Ведуча Олена Кравець розповіла у своїх соцмережах про подарунок, який отримала від наших військових, - підписаний хлопцями прапор України.

Також ведуча програми «Тихий вечір з Оленою Кравець» на каналі «Дом» Олена Кравець поділилась фразами воїнів, які вразили її.

Це подарунок, який збережу та покажу онукам, коли стану бабусею, і вони питатимуть мене про війну. Хто б міг подумати, що ми теж будемо розповідати про неї, як і нам колись наші дідусі…

– прокоментувала Олена.

Ведуча програми «Тихий вечір з Оленою Кравець» також поділилась історією одного з гостей наступного випуску Олександра Будька (позивний «Терен»). Розповідаючи про спільноту військових з інвалідністю, до яких належить і сам, Олександр назвав їх «нескореними ветеранами».

Я в той момент відчула на якомусь тонкому рівні потужність цього словосполучення – стільки в ньому було сили, спокою та шляхетної поваги до життя, яким би воно не було тепер

– написала Кравець.

Елена Кравец

Друга фраза, яка вразила ведучу, належить актору, що змінив сценічний фронт на справжній, Дмитру Лінартовичу: «Коли він розповідав про своє поранення, сказав так: «Я вдячний долі, що живий. Якщо чесно, був впевнений, що піду у тишу…» Піду у тишу… мене це сильно вразило. Дуже. Бо ці слова були сказані так само поважно та спокійно… Я не буду писати гучних слів, адже гучніше, ніж хлопці, не скажеш… Просто хочу ще раз і ще раз від всього серця, вклоняючись, подякувати всім тим, хто пішов через цю війну у тишу та тим, хто лишається нескореним».

Шанувальники Олени поставили тисячі лайків та залишили під постом багато зворушливих коментарів: «Низький уклін нашим Воїнам!», «Слів нема, тільки відчуття великої шани та неймовірної поваги до справжніх чоловіків-захисників!!! Вони тихо роблять велике заради нас з вами, заради нашої свободи й нашого щасливого майбутнього...», «Олена, Ви дуже надихаєте! Дякую ЗСУ і Вам дякую за те, що робите! Класний проект!», «Jesteście bardzo silnym I wytrwałym naroden. Chyle czoła dla całego ZSU I wszystkich walczących o wolną Ukraine. (Ви дуже сильна і стійка нація. Слава всій ЗСУ та всім борцям за вільну Україну – ред.)».

Елена Кравец

Фото у тексті: instagram.com/lennykravets

Попередній пост
Анна Кошмал
Анна Кошмал розповіла, як вона спілкується з сином на тему війни
Наступний пост
МастерШеф. Професіонали 4
«МастерШеф. Професіонали 4»: дивитися онлайн випуск від 18.03.2023

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.