День щастя: Віталіна Біблів та інші зірки згадали, чому раділи за останній рік

День щастя
20 березня в Україні та в усьому світі відзначають День щастя.

На честь цього зірки Нового каналу поділилися, що зараз робить їх щасливими. А також зізнались, у які моменти останнім часом справді відчували цей світлий позитивний стан.

Оля Жуковцова, акторка серіалу «Молода»

Я щаслива, коли з моїм сином усе добре і поряд є друзі, до яких можу звернутися по підтримку та допомогу. Люблю, коли доначу зранку, виконую все або хоча б більшу частину запланованого й не марную день. І, звісно, мене роблять щасливою хороші новини з фронту. Зараз веду заняття зі сценічного мовлення. І це справжнє щастя, коли мої студенти розвивають навички, і я помічаю їхній результат. Так відчуваю, що потрібна, і переконуюся, що мої знання роблять життя інших щасливішим.

Оля Жуковцова

Олена-Крістіна Лебідь, ведуча проекту «Аферисти в сітях»

Зі щастям зараз тугенько, скажу чесно. Бо, як виявилося, щастя – це коли всередині гармонія. Ну, таке відчуття, наче «квіткове сонячне поле, легкий теплий вітерець і ти хрумтиш кавунчиком, щось бубнячи собі під носа». От коли кажуть: «крила за спиною». Ну, а які зараз крила? Єдине, що підживлює внутрішню батарейку – це люди. Хороші люди! Обмін емоціями, позитивним посилом, теплими словами. О! Це, виявляється, дарує стільки радості! І на «внутрішньому полі» вже сміливо визирають перші квіти, і навіть один метелик сів на ніс. Лоскотно… (усміхається).

Елена-Кристина Лебедь

Дмитро Архіпов, актор серіалу «Молода»

Поняття «щастя» для мене за останній рік цілком змінилосья Зараз я щасливий, коли близькі й рідні в безпеці, коли отримую повідомлення з текстом «Все добре» після чергового обстрілу, коли друг – «300-й», але він пише: «Все гаразд, отримав легке поранення». Зараз все стало простіше. Усі живі та здорові – і супер. А якщо вдатися до ностальгії, то було дуже класно на душі три роки тому. Тоді я випускався з кіношколи, шалено закоханий, закінчив другий акторський курс і отримав грант на курс навчання в Нью-Йоркській кіноакадемії. І от, переглядаючи фото з того дня, можу впевнено сказати: так, це було щастя.

Дмитрий Архипов

Віталіна Біблів, акторка серіалу «Будиночок на щастя»

Зараз мене робить щасливою ранок без повітряних тривог, а також усвідомлення того, що ніч минула спокійно. Звісно, щастя – знати, що близькі та друзі, які зараз на фронті, – живі. Нещодавно я грала у виставі «Білка, яка прожила сто років» і раптово зловила себе на думці, що така щаслива, адже маю можливість просто виходити на сцену й дарувати людям радість. Це неймовірні відчуття! А ще за час повномасштабної війни навчилася не ображатися на людей, пробачати. Раніше, банально, сердилася за те, що хтось запізнився. Зараз радію, що ми взагалі можемо зустрітися. Життя кардинально змінилося... Цінувати кожну хвилину і є справжнє щастя.

Виталина Библив

Попередній пост
Юлія Шугар
Зірка серіалу «Молода» Юлія Шугар поділилася приємним спогадом з мирного часу
Наступний пост
Памфір
«Памфір»: у Києві пройшов прем’єрний показ фільму

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.
Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна