«Діти з Харкова віддали іграшки одноліткам з Херсона»: режисер «LeМаршрутки» – про залаштунки тревелу

«LeМаршрутка»
Новий канал покаже три нові випуски проекту «LeМаршрутка» Лесі Нікітюк з Харкова, Миколаєва та Херсона

Уже понад рік українці живуть в умовах повномасштабної війни. Наш народ не просто не здався, а активно бореться з ворогом та продовжує жити на повну. Попри повітряні тривоги та ракетні атаки росіян українці вже відбудовують зруйновану інфраструктуру, влаштовують благодійні концерти та заходи, продовжують працювати задля економіки держави.

«LeМаршрутка»

У грудні 2022-го це показала Леся Нікітюк у третьому сезоні свого проекту «LeМаршрутка» на Новому каналі. І от з 28 березня на телеканалі вийдуть три додаткові нові серії тревелу – з Харкова, Миколаєва та Херсона!

«LeМаршрутка»

Дивіться «LeМаршрутку» щовівторка о 20:00 на Новому каналі! А все, що залишилося за лаштунками, ексклюзивно для edinstvennaya.ua розповів режисер проекту.

Як показує досвід, найцікавіше відбувається за кадром 45-хвилинного випуску. В дорозі трапляються найбільш неочікувані зустрічі та знайомства. Ми продовжили вже традиційний для проекту обмін шевронами з військовими, який розпочався ще влітку, під час зйомок перших восьми випусків. Із цікавого… Дорогою нас зупиняли автомобілі та пропонували послуги СТО. Це було після проблем з акумулятором маршрутки в Харкові, що потрапило в сторіз до Лесі. Діти з Харкова, наприклад, віддали свої м’які іграшки та конструктори, але взяли з нас обіцянку передати їх одноліткам у Херсоні. Бригади з ремонту ліній електропередач на Херсонщині подарували нашим продюсерам торбинки з пиріжками, хоча самі працюють за сотню кілометрів від рідних домівок та без вихідних. Під час зйомок у Херсоні знімальну групу оберігали майбутні захисники країни, і одного з них глядач побачить у випуску. І навіть якщо якісь фрагменти не потрапили в ефірну версію програми, вони назавжди залишаться в пам’яті кожного члена нашої команди

– розповідає режисер тревелу Максим Солтис.

«LeМаршрутка»

Дивіться випуск проекту Лесі Нікітюк «LeМаршрутка» з Харкова вже сьогодні, 28 березня, о 20:00 на Новому каналі!

Попередній пост
Роман Міщеряков, Григорій Решетник та Юлія Зорій
Роман Міщеряков, Григорій Решетник та Юлія Зорій стали ведучими ранкової програми
Наступний пост
Еґреґор
«Еґреґор»: у прокат виходить український містичний трилер

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.