Зірка Молодого театру Лілія Ребрик: «Таких ролей в мене ще не було»

Лілія Ребрик
В перший день літа анонсуємо дві театральні новинки від столичного Молодого театру, які варті вашої уваги в цьому сезоні.

«Королева краси»

6 червня

Вистава за п'єсою сучасного ірландського драматура та кінорежисер, який прославився комедіями з чорним гумором Мартіна Мак-Дона.

У віці 27 років він став першим драматургом з часів Шекспіра, чотири п'єси якого одночасно грали у Вест-Енді.

У житті Морін Фолан мало радості. Весь час вона вимушена доглядати стару егоїстичну матір, яка прагне перетворити дочку на покірну служницю. Колись давно, ще юною дівчиною, Морін виїжджала з маленького ірландського містечка, щоб знайти щастя в Лондоні. Але опинилася в психіатричній клініці!

Королева красоты

Одного дня на порозі похмурого затхлого будинку з'являється чоловік, який може кардинально змінити життя Морін. Пристрасть, жага нових відчуттів, марення про світле майбутнє зводять її з розуму.

Квитки: https://molodyytheatre.com/repertoire/koroleva-krasy

«Кролик Гарві»

11 та 25 червня

Нова масштабна робота режисера Андрія Білоуса та художника Бориса Орлова. Зірковий склад акторів – Олексій Вертинський, Лілія Ребрик та багато інших. "Таких ролей в мене ще не було», – сказала Ребрик, коментуючи свою героїню.

Про що вистава. Елвуд – успішний дорослий чоловік, який, зумівши залишитися дитиною в душі, бачить та розмовляє з невидимою істотою – великим білим кролем на ім"я Гарві. Усі вважають його божевільним, смішним і дивакуватим, попросту ненормальним. Але що таке «бути нормальним» у нашому світі? Та чи всі довкола нормальні? І чи кожен з нас сам не хотів би бачити такого кролика?

Лілія Ребрик

Це іскрометна комедія про великого білого кролика Гарві була написана американкою Мері Чейз у 1944 році як рефлексія на депресію нації, спричинену світовою війною. П'єса одразу стала бестселлером, витримавши рекордну кількість показів на Бродвеї. Авторка отримала за неї Пулітцерівську премію, а екранізація «Гарві» премію «Оскар».

Молодий театр звертається до цієї шаленої комедії під час повномасштабного вторгнення, маючи на меті те саме, що і Мері Чейз у далекому 1944-му, а саме пробудження в наших глядачах надії та віри в майбутнє.

Квитки: https://molodyytheatre.com/repertoire/krolyk-garvi

 

Попередній пост
СКАЙ
Оркестр ЗСУ, зіркові дуети і світлове шоу: як пройшов перший концерт гурту СКАЙ в Палаці спорту
Наступний пост
українські захисниці
Про актуальні на фронті засоби для догляду за собою й особливу форму: про що говорять українські захисниці

Новини партнерів

Fresh

Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.