Про актуальні на фронті засоби для догляду за собою й особливу форму: про що говорять українські захисниці

українські захисниці
За лаштунками зйомок шоу «єПитання» українські волонтерки розповіли, які теми піднімають з дівчатами-військовими.

Уже майже півтора року Україна бореться за свою землю та мирне небо. На фронті нас сміливо захищають не лише чоловіки, а й жінки. Також багато дівчат серед волонтерів. Про що говорять сильні та красиві українські волонтерки й захисниці? Ексклюзивно для edinstvennaya.ua дізнався Новий канал.

До повномасштабної війни я була тревел-гідом та журналісткою. Розповідала про жінок у нетипових для соціуму професіях: ковальчиня, футболістка, пілотеса... Теми були абсолютно цивільні. Зараз наші життя йде в рамках військового режиму. Про що ми говоримо? Тепер наша головна тема: «Довбана русня, коли вони закінчаться». Але ми ж дівчата, все одно інколи обговорюємо засоби догляду за собою. Щоправда, лише ті, які актуальні на фронті. Обговорюємо нові речі, але тепер це тактичний рюкзак замість нової сумочки, військова форма замість сукні, берці замість черевичків

– за лаштунками шоу «єПитання» (Новий канал) розповідає засновниця ГО «Землячки» Ксенія Драганюк.

украинские защитницы

Українські захисниці – супергероїні! У них, до речі, навіть спеціальна військова форма є.

На початку повномасштабної війни ми відправляли жінкам на фронт чоловічу форму маленьких розмірів, бо альтернативи в магазинах не було. А потім вирішили, що це неправильно. У чоловіків – чоловіча форма, а у жінок має бути жіноча. І, як то кажуть, хочеш щось змінити – почни з себе. Ми й почали! Розробили лекала за жіночою фізіологією. Це та форма, в якій зручно виконувати бойові задачі. Ніде нічого не тисне й не висить. Не треба вшивати чи перешивати. Окрім того ми розробили форму для вагітних військовослужбовиць. Тож тепер захисниці при надії, які до сьомого місяця не йдуть у декретну відпустку, мають спеціальний зручний одяг. Та слід пам’ятати, що все це можливо лише завдяки підтримці партнерських фондів, організацій, небайдужих бізнесів та українців. Тільки разом ми переможемо!

– розповідає Ксенія.

Попередній пост
Лілія Ребрик
Зірка Молодого театру Лілія Ребрик: «Таких ролей в мене ще не було»
Наступний пост
МастерШеф. Професіонали 4
«МастерШеф. Професіонали 4»: дивитися онлайн випуск від 03.06.2023

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Я не потерплю наклепу»: Аліна Доротюк розповіла про зіркові інтерв’ю та хейт

Між раундами шоу «єПитання» журналістка Аліна Доротюк також розповіла, в якому випадку вступає в дискусію з коментаторами.