Як столична молодь змінюватиме українське село, а зміниться сама: Новий канал знімає ситком «Голова»

ситком «Голова»
28 травня Новий канал розпочав фільмування ситкому «Голова». Стартували з нової традиції: написали побажання для проекту та склали їх у глечик, який збережуть до кінця зйомок.

Чим ще особливий серіал «Голова», та чим він здивує глядачів Нового каналу вже цієї осені? Ексклюзивно розповідаємо гарячі подробиці зі знімального майданчика!

Про що знімають?

«Голова» – ситком про перспективну молодь, життєвий виклик, пріоритети, українське село та наших надзвичайних людей.

Головний герой Антон укладає парі з ректором університету про те, що він «підніме» будь-яке українське село та зробить з нього щось на кшталт «Силіконової долини». Власне, ректор хапається за ці слова й пропонує хлопцю за півроку змінити село Антонівку. Разом із Антоном у подорож вирушають його друзі – геній математики Богдан та блогерка Мілана. В Антонівці вони стикаються з різноманітними проблемами села. Оскільки в молодих людей немає практичного досвіду роботи в цій галузі, їм доводиться вигадувати нестандартні рішення. На цьому й побудовані комічні ситуації

– розповідає режисер проекту Олег Туранський.

Голова

Як знімають?

Зйомки будь-якого великого телевізійного проекту під час війни – неабиякий виклик. При їх плануванні потрібно обов’язково враховувати комендантську годину. А локації підбирати з головною умовою – має бути укриття!

Ми знімаємо у великій динаміці, тому що доводиться економити. Таких бюджетів, які могли бути до повномасштабного вторгнення, вже, звісно, немає. Намагаємося бути максимально мобілізованими, аби такі вимушені умови не вплинули на якість продукту. Хочеться зробити класно, але за короткий термін. На період 12-годинної зміни всі нібито переносяться у якийсь інший світ. Намагаємося трішки відсторонитися від подій сьогодення, аби не було проекції стурбованості на глядача. Хочеться, щоб людина перед екраном відчувала легкість і насолоджувалася гумором

– ділиться режисер.

Зазначимо, серіал створюється за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Де знімають?

Більшість зйомок серіалу відбувається під Києвом. Основне село – Великі Дмитровичі. Там творці ситкому знайшли мальовничу, трохи гірську місцевість. Також будуть епізоди з села Стайки, бо там чудові види на розливи Дніпра. Автентичний сільський магазин знайшли в Літках. А сільраду облаштували в Пущі Водиці, у приміщенні старого закинутого дитячого табору. Також у «Голові» глядач побачить центральний корпус КПІ. 

З ким знімають?

Ситком «Голова» відкриє нові імена! У серіалі побачите молодих українських акторів, які вже в перші знімальні дні показали талант і майстерність. Серед них: Євген Лісничий, Дмитро Гирявець, Поліна Фролова, Ірина Гришак та Марія Стопник.

Серіал зачепив одразу, щойно я потрапив на перші проби. Вже давно хотів знятись у комедійному проекті. Зізнаюся, досвіду в таких фільмах не маю. Також одразу дуже сподобався мій персонаж. Хоча ми з ним, швидше, не схожі, ніж схожі. Зізнаюсь, я не настільки авантюрний, як Антон. І не настільки шибайголова. Коли проходив проби, я подумав, що це скарб. А коли прочитав сценарій, виявилось, що це серйозний виклик. Виклик для всіх: і для мого героя, за сюжетом, і для мене як для актора, і для всієї команди, бо знімаємо під час повномасштабного вторгнення росії

– з усмішкою розповідає виконавець головної ролі в стрічці «Голова» Женя Лісничий.

Голова

Другорядні ролі виконають відомі українські актори: Олександр Рудинський, Михайло Кукуюк, Олена Новікова, Вікторія Білан-Ращук, Анатолій Тихомиров, Катерина Вишнева та інші.

Чому варто дивитися?

16 серій серіалу «Голова» – це своєрідне заспокійливе для глядачів.

Я вважаю, що комедія зараз дуже необхідна. Ми всі перевантажені новинами з фронту. Зрозуміло, мусимо все знати, але психіка перенапружена, тож інколи хочеться  відволіктися та відпочити. Це тепла, добра, смішна, романтична комедія. Тим паче події розгортаються в такому незвичному для міських жителів сетингу – в селі. «Голова» – це про красиві краєвиди та автентичні інтер’єри. Думаю, що глядачу буде цікаво спостерігати за цим

– каже режисер Олег Туранський.

Голова

 Дивіться ситком «Голова» вже восени на Новому каналі!

Попередній пост
ТРЦ Gulliver
Для дітей заради майбутнього: ТРЦ Gulliver запрошує на благодійне дитяче свято та зірковий концерт
Наступний пост
Фестиваль 1000 шедеврів знятих на смартфон
Фестиваль "1000 шедеврів знятих на смартфон": обирай мистецтво, що рятує життя

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.